Proizvodi - RECENZIJE
  • Recenzije
  • \  Avon Nailwear Pro lak za nokte

Avon Nailwear Pro lak za nokte


Kako su proizvod ocijenile žena.hr recenzistice?

Želite i vi besplatno dobivati proizvode i testirati ih?
Registrirajte se

Saznajte kako funkcioniraju recenzije.
Ocjena: 4,41


49 recenzija ukupno
47 recenzistica preporučuje proizvod
42 recenzistica bi opet kupilo proizvod


Recenzije proizvoda


  • chanel
  • 24.5.2012 15:19:14
  • Bodova: 578
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Boja je COSMIC BLUE, boja lijepa i ima sjaja.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je jako dobra, lak se jednostavno nanosi.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Vrlo lijepo, boja je bila predivna. Lak se je svugdje jednako nanjeno. Nema nedostataka.

Kako komentirate trajnost boje?
Vrlo dobro, s obzirom na druge neke lakove, dugotrajan je.

Ostali komentari na proizvod
Vrlo sam zadovoljna s lakom, boja koju sam dobila je bila COSMIC BLUE, iako više volim toplije boje ova mi se svidjela. :D


  • laural
  • 24.5.2012 22:46:23
  • Bodova: 1102
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Intenzivna crvena, sa visokim sjajem, posebna kao i cijela paleta boja Nailwear Pro lakova.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je izuzetno kvalitetna, omogućuje lako nanošenje.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Jedan sloj laka daje svijetliju, pomalo prozirnu boju, dok dva sloja bogato prekriju nokat, te naglase intenzitet crvene.

Kako komentirate trajnost boje?
Već nakon dva dana nošenja lak se ishabao pri samom vrhu nokta. Treći dan sam ga morala skinuti, iako se nedostatak mogao prekriti nanošenjem drugog sloja, ukoliko ste skloni tome.

Ostali komentari na proizvod
Elegantno pakiranje, kvalitetna četkica, lako nanošenje i skidanje. Zadovoljna sam! Nadmašio je ostale lakove koje koristim.
A mit o dugotrajnosti je možda istinit ako štedite ruke od vode, sredstva za čišćenje, itd.


  • nana21
  • 25.5.2012 8:26:48
  • Bodova: 1991
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
"Narančasta! Kud baš narančasta!", to je bila moja reakcija kad sam lak izvadila iz kutijice, al nakon što sam ga nanijela na nokte bila sam ugodno iznenađena rezultatom. Boja je prekrasna, energična, prava proljetno-ljetna. Diže raspoloženje...

Kako komentirate četkicu?
Četkica je dovoljno široka da zahvati veći dio nokta i tako mi smanji broj nanosa. Jednostavno klizi niz nokat.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Kad sam nanijela jedan sloj laka boja je bila prozračna, nježna, prigodna za svaki dan na poslu. Dva sloja laka daju malo intezivniju, ali prekrasnu boju nokta primjerenu za slobodno vrijeme s klincima i druženje s frendicama.

Kako komentirate trajnost boje?
Zadovoljna sam, danas je treći dan nakon nanošenja i boja je još uvijek kao i na dan kad sam je nanijela. Koristeći druge lakove često sam bila razočarana, jer su se već drugi dan po nanošenju ljuštili sa nokta.

Ostali komentari na proizvod
Ovaj lak je pravo malo otkriće jer lako se nanosi uz pomoć odlične četkice, brzo se suši i duuuugo traje...


  • mayita
  • 27.5.2012 8:23:00
  • Bodova: 350
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Savršena kombinacija za ovo ljeto,boja odlična.

Kako komentirate četkicu?
Dobra

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Posebno

Kako komentirate trajnost boje?
Dosta traje

Ostali komentari na proizvod
Lak je idealan za ljeto koje nam je pred vratima


  • sun13
  • 27.5.2012 13:05:28
  • Bodova: 157
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Koristila sam boju Cosmic blue koja je jako jako interesantna, otkačena i totalno sam se stopila sa tom bojom,

Kako komentirate četkicu?
Četkica je savršena jedna od boljih koje sam koristila. Sa njom se lako ali i precizno može nanjeti lak za nokte.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Nakon prvog nanošenja boja je bila slabijeg intenziteta a nakon drugog nokti su izgledali savršeno.

Kako komentirate trajnost boje?
To me najviše oduševilo jer i nakon 4 dana lak još uvijek dobro drži.

Ostali komentari na proizvod
Zadovoljna sam, voljela bih i isprobati druge nijanse.


  • chihuahua
  • 28.5.2012 13:05:11
  • Bodova: 47
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Boja je postojana, ali ova srebrna nijansa nije za svaki dan tako da bih inače osobno odabrala neku drugu..

Kako komentirate četkicu?
Četkica je savršena, jednako se nanosi lak po noktu, ne packa i ne ostavlja dlačice i tragove-čista petica

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Nokat je izledao bolje kada sam nanjela dva sloja, iako, i nakon nanošenja prvog sloja nije bilo nejednakosti..

Kako komentirate trajnost boje?
Boja je postojana, s lijepim odsjajem, točno onakva kakvu i očekujem od laka za nokte

Ostali komentari na proizvod
Jako sam zadovoljna kvalitetom ovoga proizvoda, jedino mi se ne sviđa nijansa koju sam dobila.. Izdržao je ručno pranje suđa bez problema :)
Kao što sam već rekla nijansa mi je problem pa sam ga skinula nakon 3 dana, još je uvijek bio jednako dobar i postojan


  • ivana78
  • 28.5.2012 13:18:10
  • Bodova: 259
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
za recenziju dobila sam boju lavande. boja je preljepa,.inenzvna,jaka,upadljiva onako kako trebaju bit ljetne boje.

Kako komentirate četkicu?
vec pri prvom nanosenju primjetila sam da je jako kvalitetna ,s takvom cetkicom nanosenje laka je puno jednostavnije nema packanja ni popravljanja laka.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
po mom misljenju nema potrebe nanosit dva sloja laka,sasvim nepotrebno.boja je jakoo intenzivna tako da je dovoljan i jedan sloj.

Kako komentirate trajnost boje?
misliim da je upitna trajnost boje koja traje do 12 dana.u mom slucaju boja je trajala 5 dana ,inace trajnost drugih lakova je 2 dana.(bar je tako kod mene). al moram napomenuti da ruke su mi konstantno u vodi radi posla ,pa vodite i o tom racuna.mozda da radim kao sluzbenica dostigla bi trajnost od 12 dana.

Ostali komentari na proizvod
proizvod me odusevio cim sam otvorila paketic.boje su im odlicne.tako da namjeravam i u kupovinu drugih boja avonovih lakova.svakako proizvod je odlican.preporucujem ga.


  • daisy10
  • 23.5.2012 15:44:38
  • Bodova: 2567
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Dobila sam lemon sugar boju koja mi se izuzetno sviđa, tako je nježna i vedra, baš za proljetne dane.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je široka i debela, kompaktna, pošto imam usku ploču nokta mogu u 2 poteza ravnomjerno i jednostavno nalakirati nokat.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Nanošenjem jednog sloja nokat je gotovo u potpunosti pokriven, boja se ravnomjerno raspodjeli, pa sve ovisi o ukusu osobe koja lakira, ja osobno volim malo jaču boju na noktu pa nalakiram dva ili ponekad tri sloja laka.

Kako komentirate trajnost boje?
Što se tiče trajnosti, imam samo riječi hvale, Avonovi lakovi su me jako oduševili jer ostanu na noktima čak i do 10 dana, a da se ne oštete. Normalno mogu prati suđe i obavljati ostale kućanske poslove bez da moram paziti na nokte.

Ostali komentari na proizvod
Sviđa mi se i tekstura samog laka, nije pregusta, a nije ni prerijetka.


  • vuva
  • 28.5.2012 17:17:33
  • Bodova: 711
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Dobila sam lak za nokte Cosmic Blue, svjetlucavo-plava boja, jako mi se sviđa..

Kako komentirate četkicu?
Četkica je mekana, ravna i plosnata i boja se lako nanosi..

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Ja sam nanjela samo jedan sloj i nokti su izgledali odlično..

Kako komentirate trajnost boje?
Lak na noktima imam već četiri dana i još uvijek je isti, kao da sam ga sada nanjela..

Ostali komentari na proizvod
Lako se nanosi i što ja smatram da je najbitnije, brzo se suši.
Svakako bi ga preporučila svima


  • parfumela
  • 29.5.2012 13:00:20
  • Bodova: 7254
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Pink boja koju sam isprobala je vesela i dobro pristaje u nadolazeće ljetne dane. Boja je intenzivna i sjajna.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je odlična i omogućava dobro nanošenje laka za nokte. Dovoljno je dva puta preći četkicom kako bi se u potpunosti prekrio nokat.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Jedan sloj je sasvim dovoljan za prekrivanje nokta, jer je boja intenzivna i u potpunosti prekriva nokat bez vidljive prozirnosti. Nakon nanošenja drugog sloja postigao se još veći sjaj, a boja je ista kao i kod nanošenja prvog sloja.

Kako komentirate trajnost boje?
Trajnost proizvoda je nešto kraća od obećanog roka. Lak može potrajati do 3 dana. Trajnost boje je prosječna i zadovoljiti će sve one koje uglavnom često lakiraju nokte.

Ostali komentari na proizvod
Zadovoljna sam ovim lakom za nokte posebno zbog boje koju nije potrebno nanositi u dva sloja. Potrebno je naglasiti i da se ovaj lak na noktima brzo suši čak i ako se nanese dva deblja sloja. Boja je prekrasna i samim tim me potaknula da isprobam i ostale nijanse iz ove kolekcije.


  • crna_maca
  • 29.5.2012 22:44:00
  • Bodova: 4026
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Ja sam dobila boju Decadence. To je boja koja ,nanesena u jednom sloju ,izgleda kao tamna ciklama,ali nanesena u dva sloja izgleda dosta tamnije,skoro bordo,a okrenuta prema svjetlu dobiva jedan ljubičasti,skoro plavkasti odsjaj. Razlog tome su sitne,sasvim sitne plave šljokice koje su vidljive tek na suncu u bočici..

Kako komentirate četkicu?
Četkica je ok,niti premekana,niti pretvrda. Kod nanošenja laka se sasvim lijepo raširi po noktu i ne ostavlja crte na noktu za sobom..

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Sama tekstura laka je nešto rijeđa,pa jedan sloj na noktu nije dovoljan.Samo jedan sloj je skroz proziran,puno svjetlije boje nego što ona jest. U dva sloja dobiva se punina boje,potpuna prekrivenost cijelog nokta i prekrasan sjaj osušenog laka..

Kako komentirate trajnost boje?
Trajnost boje i nije baš nešto.Meni su izdržali samo tri dana.Radila sam samo uobičajene kućanske poslove-samo kuhanje i pranje suđa,bez nekih ribanja ili vrtlarenja,ali boja je jedva izdržala tri dana.Nakon ponovljenog lakiranja-ista stvar-tri dana. Počelo se skidati na vrhovima noktiju,tako da je kod ove, ovako tamne boje, bilo odmah vidljivo provirivanje bjeline vrhova noktiju. Nisam ni očekivala nešto jako dugotrajno,ali je pretjerivanje kad se reklamira postojanost boje do 12 dana...

Ostali komentari na proizvod
Bez obzira na slabu trajnost boje,sama boja je jako krasna,lako maziva,dosta brzo sušeća i daje samim rukama neku profinjenost i eleganciju...


  • mahiz
  • 29.5.2012 23:34:04
  • Bodova: 2409
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Iako sam se nadala dobiti plavi lak,dobila sam boju Star,vjerojatno u skladu s mojim godinama,samo što ja nisam u skladu sa svojim godinama :-))
Boja je bijele kave i prekrasnog sjaja.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je izuzetno kvalitetna,trokutastog oblika dlačica,odlična za nanošenje laka.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Nakon nanošenja laka nokat je sjajan i skrivene su nepravilnosti.

Kako komentirate trajnost boje?
Boja je uistinu postojana,dugotrajan je i premaz i sjaj laka.

Ostali komentari na proizvod
Veselim se isprobati i druge boje iz ove kolekcije lakova jer me oduševila kvaliteta i postojanost ovog proizvoda.


  • nera24
  • 29.5.2012 8:30:48
  • Bodova: 613
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Boja je odlična. Dobila sam Coral Sheer (rozo-narančasta), idealna za ove ljetne dane, a i večeri.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je super za nanošenje laka. Široka, a opet ne previše, tako da dopre do svakog kuta moga nokta bez da se upackam.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Nakon jednog sloja, lak je za moj ukus malo previše proziran. Ali nakon dva sloja izgleda mnogo bolje. Čini mi se da bi nakon trećeg bilo još bolje, ali nisam isprobavala.

Kako komentirate trajnost boje?
S obzirom da radim mnoge kućanske poslove (pranje suđa, veša..) mogu reći da sam zadovoljna. Lak traje 2-3 dana, a nakon toga sam primijetila lagano skidanje boje sa vrha nokta, ali s obzirom na sve šta sam gore navela,nemogu mu to uzeti za zlo :)

Ostali komentari na proizvod
Najviše sam se oduševila sa bojom laka koja mi savršeno pristaje, upravo sam tu boju i priželjkivala, postojanost je dobra, iako sam očekivala da će biti čak i malo bolja s obzirom na komentare koje sam čitala o proizvodu. Sve u svemu, ja bih preporučila ovaj lak za nokte, odnosno već i jesam mojim prijateljicama. :)


  • ninny
  • 30.5.2012 9:07:56
  • Bodova: 35309
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Boja je intezivna plava i jako lijepa, volim kad je lak sjajan i da mi se presijava na rukama. Boja je idealna za ljeto i čim ju vidim pomislim na more.

Kako komentirate četkicu?
Četkica je kvalitetna i dobro je raditi s njome, višak se lako odstrani i nema onog izljevanja sa četkice. Mazvivost sa četkicom je lagana i dovoljno je proc samo jednom da se boja zadrži.

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Jedan sloj nije dovoljan vć su potrebna 2 što iziskuje malo više vremena al tako je sa svima tamnijima lakovima, al jednom namazan lak na noktima izgleda savršeno, privlači poglede i idealan je za ljeto.

Kako komentirate trajnost boje?
Trajnost boje i laka je zadovoljavajuća. Lak se ne ljušti nego se samo lagano kao povlači sa nokta na vršnim djelovima nakon 3 dana sam to primjetila.

Ostali komentari na proizvod
Lak bi preporučila curama sa kratkim noktama i mislim da na njima izgleda efektnije. Vjerujem da bi i ovo povlačenje boje došlo kasnije nego na duzima.


  • uciteljica
  • 30.5.2012 12:00:00
  • Bodova: 8475
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kako komentirate boju?
Boja mi se jako svidjela... Super je za ovo ljetno vrijeme jer dodatno podigne raspoloženje i super se kombinira uz odjeću... Obavezno ću nabaviti crvenu nijansu da ju isprobam...

Kako komentirate četkicu?
Četkica je super, dovoljno je široka i lijepo upije lak koji se lako nanese pomoću nje...

Kako je izgledao nokat kada ste nanijeli jedan odnosno dva sloja?
Nokat je već nakon prvog nanošenja lijepo izgledao, a drugi sloj je samo dodatno naglasio boju... Meni je dovoljno samo jedan sloj...

Kako komentirate trajnost boje?
Trajnost boje me je ugodno iznenadila - savršena za zaposlene žene/majke koje nemaju vremena svaki drugi dan nanositi ponovno lak...

Ostali komentari na proizvod
U svakom pogledu sam zadovoljna sa proizvodom no možda bi samo promijenila kutiju - da bude neke življe boje...




Avon Nailwear Pro lak za nokte
Prijavite se za recenziju i možda ćete upravo vi osvojiti jedan od 50 AVON Nailwear Pro lakova za nokte koje poklanjamo našim vjernim čitateljicama.

Što trebamo od vas?
Isprobajte proizvod, i najkasnije do 3.6. pošaljite nam recenziju proizvoda te podijelite vaša iskustva sa cijelom žena.hr zajednicom.

Kako ću znati da li sam odabrana za recenziju?
Mi ćemo vam na vaš email poslati obavijest sa svim detaljima o recenziji te na koji način i gdje napisati recenziju.


Požurite, prijave traju do 10.5.

AVON Nailwear Pro lak za nokte

Avon je svoju veselu kolekciju nadopunio novim bogatim nijansama koje su inspirirane vrućim brazilskim karnevalom. Narančasta, tirkizna, plava, ružičasta i ljubičasta idealne su za naglašavanje raspoloženja, a svakom će looku dati mladenačku svježinu i originalnost.

Salon savršene manikure kod kuće. Otporan i dugotrajan (i do 10 dana) lak za nokte s dijamantnom prašinom, akrilom, panthenolom i specijalnim polimerima za maksimalan suho sjajni završni dodir. Jedinstvena četkica s trokutastim oblikom dlačica i aplikator.


 


 

žena.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice žena.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice žena.hr kliknite na "Slažem se".