Proizvodi - RECENZIJE
  • Recenzije
  • \  L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šampon

L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šampon


Kako su proizvod ocijenile žena.hr recenzistice?

Želite i vi besplatno dobivati proizvode i testirati ih?
Registrirajte se

Saznajte kako funkcioniraju recenzije.
Ocjena: 4,74


19 recenzija ukupno
19 recenzistica preporučuje proizvod
18 recenzistica bi opet kupilo proizvod


Recenzije proizvoda


  • aywy
  • 16.5.2012 10:05:24
  • Bodova: 35629
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Nakon upotrebe šampona kosa je poput svile i lagana poput pahuljice!!!

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Nakon upotrebe šampona boja kose je blistava i mnogo intenzivnija nego prije uporabe istog!

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Trajanje boje je intenzivno i mnogo izražajnije nego li do sada (nego li prije uporabe šampona).

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Miris šampona je izuzetno ugodan što mi je poprilično bitno i zadržava se još neko vrijeme na kosi,ali ne predugo što mi je žao.Šampona za uporabu treba jako malo i daje odličnu bogatu "šlagastu" pjenu što me je oduševilo. Preporučam ga svima sa obojenom kosom i svakako ću ga koristiti i nadalje. I da, oni koji koriste gelove i lakove za stiliziranje frizure,i nakon njihove uporabe kosa ostaje sjajna i podatna. Jako sam zadovoljna. Odličan je !!! Mojoj "izmaltretiranoj" kosi dao je energijsku injekciju i vratio ju u pravi sjaj!!! : D


  • jinx0o
  • 16.5.2012 20:29:46
  • Bodova: 139
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Na opip moja kosa je podantnija i poletnija. S prstima mogu bezbrižno prolaziti kroz kosu ne brinući o tome da si ne polomim vlasi. Kosa je nježna i meka na dodir.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Sjaj moje kose je kao i prvog dana nakon bojenja kose.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Prošlo je otprilike 3 tjedna od kada sam se farbala i mogu primjetit' da je boja još tu, dok bi u suprotnom kosa počela poprimati staru boju.

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Proizvod je genijalan za nas žene. Ja sam zbog anemičnosti mnogo propatila puštajući svoju kosu, jer je uvijek bila sklona lomljenju, te je bila suha i bez sjaja. S ovim proizvodom postigla sam upravo onaj učinak koji sam do sada pokušavala s drugim proizvodima, koji nisu imali nekog naročitog' djelovanja.


  • 14minx
  • 17.5.2012 8:41:53
  • Bodova: 1156
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Kosa je nakon upotrebe ovog vrhunskog šampna meka,svilena,lagana.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Sjaj je vrhunski,imam dojam da mi je kosa "oživjela",zaista nevjerovatno!

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Boja je dobila novi sjaj,kao da sam se iznova obojala,prvi puta da sam preskoćila jednu turu "obnavljanja boje".

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Miris je osvježavajuć,idealan za ljetne vrućine. Tekstura je kremasta,kao da koristite regenerator a ne šampon,s tom razlikom da vam ovaj proizvod ne otežava kosu.


Moderator(ica)
  • redhead
  • 17.5.2012 21:11:12
  • Bodova: 6549
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Ja imam kovrčavu kosu, koju često bojam, jer je dosta sijeda. Koristim uglavnom crvene nijanse boja za kosu. Budući da se crvena boja prilično brzo ispire, često je bojam, pa je zato prilično suha. Nakon uporabe ovog šampona, već nakon prvog pranja, kosa je na dodir mekana i nekako prozračna - punija.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Iako mi je kosa suha, nakon pranja je sjajna. Ipak, nakon dan-dva sjaj polako nestane i kosa postaje prilično mat, a kako se boja ispire, tako sjaj nakon pranja traje sve kraće. Nakon pranja sa Inoa color care šamponom, kosa je sjajna od pranja do pranja.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Obično, nakon bojanja kose, kosa ima onu lijepu sjajnu boju prva dva-tri pranja.. Nakon toga boja blijedi, a kosa gubi sjaj. Nakon zadnjeg bojanja kose, kosu perem sa Inoa color care šamponom, a boja je još uvijek lijepa, nije isprana i kosa ima prekrasan sjaj..

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Najviše me oduševilo to što šampon prekrasno miriši. Osim toga, potrebno ga je vrlo malo za dobro pranje kose. Obično kosu šamponiram dva puta, međutim, čini mi se da s ovim šamponom to uopće nije potrebno. Već sa prvim šamponiranjem pjena je bogata, a kosa oprana. Nekako mi se čini da mi je potrebno i manje proizvoda za stajling. Kosa je punija, većeg volumena, lako se suši... savršeno!
Toplo preporučam..
Nadam se samo da mu cijena neće biti previsoka i da ću ga moći nastaviti koristiti..


  • mirelaj
  • 18.5.2012 14:07:24
  • Bodova: 267
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
mekana, vizualno većeg volumena, nije naelektrizirana....jednostavno je savršena

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
kosa nakon uporabe Inoa color care šampona je prekrasna, svilenkastog sjaja, lepršava...

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
trajanje boje je dugotrajno. S obzirom da se farbam u plavo, korištenjem drugih šampona zna mi se desiti da mi ponarančasti kosa vjerovatno zbog povećanog lučenja loja na vlasištu. No ,uporabom Inoa color care šampon moja plava boja i dalje ostaje plava, bez narančastog odsjaja

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
jedinu zamjerku imam na ambalažu, ne sviđa mi se što je poklopac odvojen od ostatka ambalaže, ne volim tražiti poklopac nakon šamponiranja kose...ostalo je sve ok


Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Kosa na opip je mekana, glatka i zbilja je opravdana reklama u kojoj se kaže da kosa bude svilenkasta na dodir.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Blistav sjaj , kosa izgleda kao da je svježe obojana. Meni to osobno puno znači s obzirom da mi se kosa brzo masti i brzo gubi svoj sjaj - ovim sam dobila dvije važne stvari - kosa je duže svježa i boja je blistava.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Boja ima svoju postojanost, a to mi je vrlo bitno. Istina je da sam svega nekoliko puta samo oprala (toliko mi je vremena bilo za testiranje) ali to je dalo vrlo dobar rezultat koji je zadovoljio moja očekivanja,

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Miris je blag i to mi se jako sviđa s obzirom da ne volim jake mirise, bogata pjena tako da je dovoljna mala količina šampona.
Jednom riječju savršen šampon. Isplati ga se isprobati.


  • feather
  • 18.5.2012 21:25:37
  • Bodova: 1391
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Nakon upotrebe šampona kosa postaje svilenkasta i ugodna na dodir.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Povećan sjaj kose.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Štiti boju od blijeđenja.

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Ovaj proizvod me očarao opuštajućim mirisom. Nakon upotrebe šampona kosa postaje svilenkasta i ugodna na dodir i nema potrebe za upotrebom balzama kao kod većine šampona. Daje osjećaj samopouzdanja i podiže raspoloženje. Svakako ga preporučujem!


  • petra267
  • 19.5.2012 12:41:27
  • Bodova: 1539
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Nakon korištenja ovog šampona primijetila sam da mi je kosa puno mekanija i nije više tako suha na opip. Jednom sam zaboravila staviti regenerator, ali kosa mi je svejedno bila mekana, tako da slobodno mogu reći da uz korištenjem ovog šampona nije potrebno koristiti regenerator.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Razlika prije i nakon upotrebe šampona je očigledna. Kosa mi izgleda puno bolje i dobila je zdravi sjaj.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Korištenjem INOA Color Care šampona moja boja traje i traje.

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Ovaj proizvod mi se također svidio zbog svojeg mirisa koji ostaje u kosi do sljedećeg pranja. Obožavam taj miris i svako malo mirišem kosu. I za kraj, moram pohvaliti ovaj šampon da se brzo i lako zapjeni. Dovoljno ga je staviti samo malo, a dobije se bogata pjena.


Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Kosa je vrlo mekana na dodir, lakše se češlja i ne mrsi se.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Kosa ima lijep sjaj, a u prilog ću staviti sliku tako da možete sami vidjeti.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Trajanje boje se svakako produžilo, ali koliko ne mogu točno reći jer sam ga do sada koristila četiri puta.

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Kod ovog proizvoda mi se najviše svidjelo to što nema sulfata. Također, njegov osviježavajući miris, to što se izuzetno pjeni čak i pri maloj količini šampona. Svidjelo mi se i lako doziranje što je omogućilo lijepo pakovanje šampona.


  • angel_wing
  • 14.5.2012 14:27:09
  • Bodova: 802
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
meka, lako se rasceslja i napokon ima volumen!

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
inace mi je kosa zdrava i sama od sebe prilicno sjajna osim ako zaribam totalno krivim samponom tako da sam njenim izgledom i nakon ovog sampona jako zadovoljna

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
boja se definitivno manje ispire a to primjetim pogotovo jer imam crveni preljev koji inace jako brzo ode

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
kas sam ga otvorila, pomislila sam kako cu kosu kremom oprati?? ali prevarila sam se, krema se pretvara u njeznu pjenu i na moje cudjenje bilo je dovoljno jednom oprati da skine ostatke laka za kosu a da kosa ostane mekana. ja sam odusevljena!


  • arba
  • 14.5.2012 23:10:02
  • Bodova: 1732
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Mekana, glatka, nema više oštrih vrhova.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Kosa se sjaji iako su vrhovi oštećeni i prije nije imala sjaj.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Pošto sam ga do sada koristila samo 3 puta, ne mogu vam dati točan podatak. Ali osjećam se odlično. Kosa je na opip poput nove.

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Pjenjenje je umjereno, više kremasto pod prstima. Miris je prekrasan i kosa miriše i nakon 3 dana kao da je tek svježe oprana. Lako se ispire.


  • ataner
  • 15.5.2012 12:45:33
  • Bodova: 8061
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Kosa je na opip,meka i podatna
iako imam kratku frizuru,svaka dlaka je na svojem mjestu
jednostavno,izgleda zdravo

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
boja je sjajna,presijava se na suncu,iako često perem kosu,boja je i postojana,kao da je svježe obojana

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
s obzirom da sam tek dobila ovaj šampon,teško je dati točan podatak,ali nakon 6 pranja,boja je još uvijek ista
nije izblijedela kao inače,jer ju često perem
mislim da je ovaj šampon najbolji izbor za žene koje boje kosu,često ju peru,a žele,da im kosa bude zdrava,sjajna,a boja dugo vremen postojana

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
kao prvo,prekrasna ambalaža,a, već pri prvom kontaktu,nakon što sam otvorila šampon, zapljusnuo me predivan miris,kao najfiniji parfem
pod prstima ima osjet,kao regenerator,mekan je,podatan,lako se utrljava,prekrasno se pjeni,a cijela kupaona miriši


  • trnje
  • 10.5.2012 20:51:34
  • Bodova: 878
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Kosa na opip djeluje bujno,glatko i hidratizirano i nekako svilenkasto

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Kosa je vidljivo sjajnija.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Čini mi se da mi je boja nekako svježija,sjajnija i obnovljena.

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Šampon me je ugodno iznenadio jer mi je kosa nakon upotrebe mirisna,glatka sjajna,boja osvježena i kosa mi djeluje bujno i njegovano.


  • monstrum
  • 12.5.2012 14:49:57
  • Bodova: 6746
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
Nakon prve upotrebe šampona kosa mi je bila mekša u odnosu na šampon koji sam do sada koristila. Mislila sam da i nije tolika razlika, međutim već nakon drugog pranja kose šamponom nisam morala uopće stavlljati regenerator, što mi je dosad bilo nezamislivo, jer mi je kosa od bojanja kroz godine postala jako suha.

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
Primjetila sam da mi je kosa na dodir mekša odmah nakon pranja, a kad sam je osušila oduševila sam se jer je i odisala nekim "životom".. Bila je sjajnija nego inače...s obzirom da bojim kosu godinama, ona s vremenom izgubi svoju sjaj, međutim evo nakon nekoliko pranja primjećujem rezultate.

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
Šampon mi je stigao u odličan trenutak da isprobam njegovu svrhu. Naime, nekoliko dana prije nego mi je stigao upravo sam obojila kosa i stavila preljev. Preljev kao takav mi inače blijedi s pranjem , i izdrži mi 4-5 pranja, međutim evo već sam 3 puta oprala kosu ovim šamponom i preljev na kosi je onakav kakav je bio prije tjedan dana,...nije mi se uopće boja ispirala (malo je što je normalno, ali ništa vidljivo)

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
Na prvu me šampon oduševio svojim elegantnim i praktičnim pakiranjem. Nakon što sam ga otvorila i skinula poklopac osvojio me mirisom-tolko svjež, blag, a opet dovoljno jak, energizirajući miris nisam dugo osjetila kod kozmetičkih proizvoda za kosu. A tek kad sam krenula s pranjem kose mojem oduševljenju nije bilo kraja - stavila sam tek zamjetnu količinu šampona, veličine zrna graška, i on se u doticaju s mojim vlasištem počeo pjeniti, pjeniti i pjeniti.. nevjerojatno..
Proizvod me oduševio...jedva čekam da probam i ostale proizvode iz ove linije.


  • lumamamy
  • 21.5.2012 12:42:58
  • Bodova: 119
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakva je tekstura kose (kakva je kosa na opip) nakon upotrebe šampona?
mekana,nije potrebno nanositi regenerator

Kakav je sjaj vaše boje nakon upotrebe šampona?
kosa se sjaji

Kakvo je trajanje vaše boje uz upotrebu INOA Color Care šampona?
duže

Ostali komentari na proizvod (miris, pjenjenje...)
kosa je svilenkasta,nije potrebno nanositi regenerator,dobija na volumenu koji traje do sljedećeg pranja,nema nikakve alergije nakon aplikacije,čak i suprug koji je alergičan na druge proizvode,probao šampon nije imao nikakve alergijske reakcije ,i jako je zadovoljan kao i ja




L'Oréal Professionnel Inoa Color Care šampon
Prijavite se za recenziju i možda ćete upravo vi osvojiti jedan od 20 L'Oréal Professionnel INOA COLOR CARE šampona koje poklanjamo našim vjernim čitateljicama.

Što trebamo od vas?
Isprobajte proizvod, i najkasnije do 20.5. pošaljite nam recenziju proizvoda te podijelite vaša iskustva sa cijelom žena.hr zajednicom.

Kako ću znati da li sam odabrana za recenziju?
Mi ćemo vam na vaš email poslati obavijest sa svim detaljima o recenziji te na koji način i gdje napisati recenziju.


Požurite, prijave traju do 7.5.

INOA COLOR CARE - PRVA LINIJA ZA NJEGU OBOJENE KOSE STVORENA U SINERGIJI S INOA BOJOM ZA KOSU

> ČUVA RAZINU LIPIDA U KOSI

Štiti boju od blijeđenja prilikom stalnog šamponiranja te pruža zaštitu od djelovanja vanjskih utjecaja kao što su voda, klor, sunce i more. Kako bi kosa zadržala svoju kvalitetu potrebno je sačuvati razinu lipida u vanjskom sloju kose. LOréal laboratoriji oslonili su se na revolucionarno otkriće - tehnologiju ODS.

> ČUVA SJAJ INOA BOJE

Ova linija omogućava vam da sačuvate intenzitet svoje boje i kod kuće. Posebno razvijena formula bez sulfata, obogaćena uljem argana i ekstraktom zelenog čaja čuva razinu lipida u vašoj kosi.

INOA COLOR CARE linija za njegu kose stvorena je kako bi vam omogućila apsolutne trenutke opuštanja. Bogata pjena, krema na vašoj kosi: iznenađujuće teksture za jedinstveno osjetilno iskustvo.


 


 

žena.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice žena.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice žena.hr kliknite na "Slažem se".