Proizvodi - RECENZIJE
  • Recenzije
  • \  Afrodita Garcinia strong krema za smanjenje celulita 3 u 1

Afrodita Garcinia strong krema za smanjenje celulita 3 u 1


Kako su proizvod ocijenile žena.hr recenzistice?

Želite i vi besplatno dobivati proizvode i testirati ih?
Registrirajte se

Saznajte kako funkcioniraju recenzije.
Ocjena: 4,44


9 recenzija ukupno
9 recenzistica preporučuje proizvod
7 recenzistica bi opet kupilo proizvod


Recenzije proizvoda


  • maaalenaaa
  • 31.5.2012 8:31:12
  • Bodova: 611
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Moram priznati,prvo što me se dojmilo bio je miris.Meni krema fenomenalno miriše,gotovo da bi je samo zbog toga koristila xD
Odmsh mi se svidjela i tekstura;krema se savršeno razmazuje i jako brzo upija

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Prvo blagi osjećaj peckanja,a zatim intenzivnu toplinu.Moram reći da je i prvih par dana bio prisutan intenzivan svrbež,koji je uskoro nestao

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Prva dva-tri dana pomalo neugodan,no jednom kada se navikne,nema više problema

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Kao što sam već gore napomenula,da bilo je malo peckanja i svrbeža :)

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Apsolutno.Krema se lako nanosi,savršeno razmazuje i super upija

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Vec nakon par dana koža je bila mekša,zaglađenija i ne više toliko opuštena.Sada nakon tri tjedna je glatka,nestala je "tvrda kora", i definitivno mi guza izgleda bolje u trapericama ;)

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Pa nekako se početak korištenja kreme poklopio s početkom rada u mjestu do kojeg autobusne linije ne dolaze tako da sam uz korištenje kreme počela pješačiti 12-20 km dnevno,što je rezultiralo i većim unosom tekućine koju sam dosad jako rijetko pila.Nažalost,prehrambene navike je malo teže promijeniti

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
U potpunosti sam zadovoljna.Uvijek sam imala problema s celulitom,bez obzira na to koliko mijenjala navike i koliko krema i gelova isprobala.Afrodita Garcinia Strong je najbolja od svih krema koje sam dosad koristila i definitivno je nastavljam koristiti i dalje :)

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
savršena koža,svakodnevna njega,višak samopouzdanja

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Bez ikakvih pretjerivanja,za mene je krema savršena.Svaki daljnji komentar bio bi itekako suvišan :)


  • violette
  • 31.5.2012 13:04:06
  • Bodova: 5936
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Moj prvi dojam je bio da krema neće potrajati ni tjedan dana, ali sam se prevarila.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Pri prvom nanošenju, masirala sam područje zahvaćeno celulitom. Osjetila sam blagu toplinu, ali sam mislila da je to zbog masaže. Sljedeći put sam preskočila masažu i samo nanijela kremu, ali osjećaj grijanja nije izostao.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Zaista je ugodan, nije previše intenzivan, dovoljno da osjetim da se nešto zbiva.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Par minuta nakon nanošenja, javlja mi se crvenilo na mjestu tretiranom kremom. Nestaje nakon otprilike sat vremena.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Upravo me to iznenadilo. Kad sam je uzela u ruke, mislila sam da će izdržati pet nanošenja, s obzirom na površinu tijela zahvaćenu celulitom. Ali krema je jako glatka i maziva i nisu potrebne velike količine za jedan tretman.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon deset dana sam vidjela promjene na koži, opseg bedara se nije znatno smanjio, ali koža je bila puno čvršća i zategnutija, a sjene koje je bacao celulit po mojim bedrima (praćeno pod dnevnim svjetlom) su se naočigled smanjivale.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Par tjedana prije korištenja kreme promijenila sam neke životne navike. Počela sam jesti zdravije (puno voća, povrća, ribe, cjelovitih žitarica...), krenula sam sa kardio vježbama tri puta tjedno, svaki dan sam radila čučnjeve. Jednom tjedno sam prilikom tuširanja radila temeljit piling tijela.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Ovaj proizvod je bio savršen dodatak na moje nove životne navike, finesa koja je nedostajala za potpunu pobjedu nad celulitom. Jako sam zadovoljna i mislim da ću ga opet koristiti.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Lijepe noge, čvrsta koža, zdrav život.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Miris baš i nije najugodniji, dosta je intenzivan. Ambalaža je primamljiva, pametno osmišljena i mami na kupovinu proizvoda.


  • loorna31
  • 5.6.2012 10:10:50
  • Bodova: 11732
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Sviđalo mi se to što se krema jako brzo upije u kožu i ne ostavlja nikakve masne tragove po njoj.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Već me u startu počela lagano grijati.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Dok nisam sama odredila pravi omjer kreme koje bi stavila na kožu to je bilo jako grijanje pa sam morala hodati doslovno gola po kući da se ohladim. :)

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
U nekim trenutcima malo peckanje.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Da

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon par dana. Sad sam sve više i više zadovoljnija jer mi je koža sve glađa i glađa i nemrem se prestati čuditi tome.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Inače se puno krećem i vježbam tčesto tako da mi je ovo bio samo dodatni tretman.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Prezadovoljna sam.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Glatka i meka koža, mršavljenje, samopouzdanje

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Sestra kad je vidjela kako mi koža izgleda je rekla da bi i ona htjela to. Jako sam zadovoljna jer sam do sada koristila dosta krema protiv celulita i niti jedna me nije oduševila kao ova. I ambalaža, i miris i lako razmazivanje i brzo upijanje. U svakom pogledu jedan kvalitetan i preporučljiv proizvod.


  • stanchie
  • 5.6.2012 21:41:47
  • Bodova: 4292
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
ugodan miris, krema se lako razmazuje, nije premasna i brzo se upije u kožu.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
nakon nekoliko minuta počela sam osjećati toplinu, osjećaj topline se pojačavao do nekih sat vremena, tada je nestalo, na područjima gdje je po mom mišljenju najviše celulita jači je osjećaj topline.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
osjećaj grijanja na koži je bio ugodan, možda je jedan dan bilo malo jače nego inače, ali nije bilo neizdrživo.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
odmah po nanošenju nisam osjetila drugi efekt, ali nakon par minuta do 10 minuta sam osjetila blago peckanje.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
jako sam zadovoljna lakoćom nanošenja kreme. vrlo lako se razmazuje, upije i ne moram razmišljati kada će se upiti da se mogu obući i krenuti dalje nešto raditi, obzirom da ni nemam puno vremena

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
kremu nisam koristila čitavih 21 dan kada bi zasigurno trebali biti rezultati, ali prve promjene sam primijetila nakon 5 dana korištenja. opseg iskreno nisam mjerila, ali koža je glađa nakon nekoliko dana korištenja.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
obzirom da već duže vrijeme razmišljam o promjenama nekih životnih navika, i korištenje kreme pomoglo je da se promjene dogode.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
zadovoljna sam proizvodom i rezultatom.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
briga o tijelu, glatka koža, mršavljenje i lijepo tijelo

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
ambalaže je upečatljiva, miris kreme je ugodan, što mi je isto vrlo bitno da nije neugodan miris.


  • lililala
  • 6.6.2012 15:49:06
  • Bodova: 4940
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Prvi dojam pri nanošenju kreme bio je pozitivan, krema je ugodnog i blagog mirisa, lijepo se razmazuje i utrljava. Svidjelo mi se što malena količina pokriva dosta veliku površinu kože, što produžava trajanje kreme.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah po nanošenju osjetila sam blago peckanje i pojavu crvenila na koži, ali nije se radilo o ničemu što bi mi smetalo, jer je učinak nestao za 10-15 minuta. Takvu reakciju bi ocijenila kao dobru, jer volim vidljive dokaze da krema djeluje.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Učinak grijanja sam osjetila vrlo slabo, tako da mi nije bio neugodan.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Osim blagog grijanja, osjetila sam peckanje i lagano bubrenje kože zbog pojačane cirkulacije.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Mazivost kreme je odlična, jako sam zadovoljna s njom. Krema nije rijetka, srednje je konzistencije, ali vrlo se lako nanosi.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Prve promjene primjetila sam već u prvih tjedan dana korištenja kreme, koža je bila vidljivo zategnutija, vidljive rupice od celulita manje, a i pri stisku celulita je bilo manje. Koža je nakon nanošenja i predivno glatka, što je još jedan plus.Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Garciniu strong počela sam koristiti uz tjelovježbu ( 3x tjedno aerobik i pilates), i nastojala sam piti više vode, kretati se ( rolanje, šetnja) i jesti zdravije ( više voća i povrća, manje kasnovečernjih obroka).

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam zadovoljna, kao i većinom Afroditinih proizvoda, smatram da su odlična marka koja nudi kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Rezultat je vidljiv, celulit nije potpuno eliminiran, što nisam ni očekivala zbog njegovog stanja, ali situacija je puno bolja.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Glatka zategnuta koža, manji obujam bedara, spremna za ljeto

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Ambalaža proizvoda je privlačnog izgleda i kvalitetna. Pakiranje kreme je praktično za doziranje i korištenje. Očekivala sam jači miris po naranči zbog narančinog eteričnog ulja koje se nalazi u proizvodu, ali miris baš ne podsjeća na naranču. Svakako je blag i ugodan, sumnjam da bi nekome smetao. Inače nemam osjetljivu kožu, pa meni proizvod osim prolaznog crvenila i otoka ( 10-tak minuta) nije izazvao pojavu alergije, osipa i prištića. Koristila sam ga svakodnevno tijekom 21 dana, tako da mi umasirala proizvod na područje bedara i stražnjice, po svakoj nozi 5 minuta. Zaista sam zadovoljna proizvodom, i mislim da ću nabaviti još jednu Afrodita Garcinia strong kremu za nastavak borbe s celulitom.


Moderator(ica)
  • lola
  • 6.6.2012 21:36:50
  • Bodova: 20289
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Prvo što sam zamijetila prilikom prvog nanošenja kreme je bio divan i privlačan miris kreme koji mi se jako svidio jer nije rijetkost da citrusni mirisi budu preintezivni ili da mirisi anticelulitnih krema budu neugodni. Kod ove kreme to nije slučaj. Također sam dobila dojam da je koža hidratizirana i glatka.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah po nanošenju nisam osjetila osjećaj grijanja na koži. Nakon 20-ak minuta sam osjetila lagan osjećaj grijanja, te sam zamijetila lagano crvenilo, no ništa neugodno. Afroditinu kremu Garicinia sam koristila i u starom izdanju, no čini mi se da je formula malo promijenjena i daleko mi više odgovara od stare.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Iako je na pakiranju navedeno da ova krema pruža snažan učinak grijanja, ja to nisam osjetila. Osjećaj grijanja je prilično blag, tako da je bio prilično ugodan. Probala sam neke druge kreme s osjećajem grijanja koji je ponekad bio prejak, te me odvratio od korištenja takve kreme, no to se sada nije dogodilo.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Nekoliko minuta nakon nanošenja sam osjetila lagano peckanje, no već kod drugog korištenja, peckanje više nisam osjećala. Jedino što sam osjećala je glatka koža i zamjetna hidratiziranost kože koju je krema pružila.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Kada sam prvi put istisnula kremu na dlan, primijetila sam da je krema prilično gusta. Pomislila sam da će je biti teško dobro razmazati, no to uopće nije bilo tako. Dapače, krema je veoma maziva i mala količina je dovoljna za veću površinu. Za područje bedara do koljena, te dijela stražnjice bila mi je dovoljna količina koja odgovara veličini manjeg oraha ili većeg lješnjaka, što nije prevelika količina s obzirom na površinu.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Kremu koristim otprilike 10 dana, s time da sam propustila nanošenje 2 ili 3 večeri. Već jučer ili prekjučer sam zamijetila da je veću glatkoću i napetost kože, te manju vidljivost celulita. Što se tiče opsega - nisam ga mjerila, ali odokativnom metodom vidim male promjene što je iznenađujuće u tako kratkom roku. Sigurna sam da će rezultati biti vidljiviji kada potrošim cijelo pakiranje.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Već neko vrijeme se općenito trudim zdravije hraniti i živjeti. Ova krema je odličan dodatak mom programu budući da mi je pomogla u postizanju boljih rezultata u kraćem vremenskom roku. Nisam prakticirala druge anticelulitne i beauty tretmane jer trenutno nisam ni u financijskoj mogućnosti niti imam vremena prakticirati iste, no planiram se više posvetiti vježbanju i to po nanošenju kreme i uz istovremeno korištenje Afrodita ANTI-CELLULITE Aroma masažnih čarapa protiv celulita koje imam već neko vrijeme. Također se trudim pronaći više vremena za kretanje uz vježbanje i zdravu prehranu.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam definitivno zadovoljna. Inače sam prilično skeptična oko korištenja anticelulitnih proizvoda jer mi uglavnom nisu ispunili očekivanja. Prevelika cijena, komplicirano korištenje, izostanak rezultata ili reakcije kože samo su neki od razloga moje skeptičnosti. Međutim, ovaj proizvod je pristupačan cijenom, ima ugodan miris i moja koža dobro reagira na njega, pomaci su mali, ali itekako vidljivi i ovo je prva krema koju zaista i koristim, umjesto da odustanem nakon nekoliko korištenja. Vjerojatno ću je kupiti ponovno. Voljela bih da je ipak malo rjeđa, te da se malo brže upija, kao i da dolazi u malo većoj količini - barem 200ml.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Hidratizirana i meka koža, predivan miris, smanjenje celulita, pomoć pri oblikovanju tijela i ljepšem izgledu kritičnih područja.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Proizvod se nalazi u tubi koja čuva 150ml proizvoda, a dodatno je zaštićen pakiranjem u čvrstu kartonsku kutiju lijepog dizajna s jasno naznačenim opisom proizvoda, načinom uporabe i sastojcima kreme. U opisu je navedeno da se radi o kremi za smanjenje celulita sa snažnim učinkom grijanja na koži (na mojoj koži taj učinak nije bio snažan već prilično blag i ugodan) koja jednostavno i vidljivo smanjuje pojavu celulita (što sam i ja zamijetila, te s čime se slažem). Također je navedeno da krema ima laganu i nemasnu strukturu, s čime se slažem jer nije zamastila pidžamu koju sam navukla nakon uporabe (međutim, vjerojatno se ne bih usudila nanijeti hlače ili traperice i odmah izaći van), da se brzo upija u kožu. Kod mene je to trajalo 10-15 minuta, što smatram zadovoljavajućom brzinom s obzirom na njenu bogatu teksturu i gustoću. Navedeno je da djeluje s inovativnom kombinacijom sastojaka garcinije i eteričnog ulja naranče, što joj daje predivan miris. Također je navedeno da dolazi do smanjenja pojave celulita i detoksikacije kože već nakon 21. dana uporabe. Kremu sam koristila duplo kraće od toga, no već sam zamijetila pozitivne učinke na moju kožu. Vidljivo povećana glatkost i čvrstoća kože je također navedeno djelovanje kreme. Nakon 10 dana rekla bih glatkost - da, čvrstoća - još ne u tolikoj mjeri, ali naznake postoje. Crvenilo kože je zamjetno, kako je i navedeno, no brzo nestaje i ne izaziva alergijske reakcije. Moja koža je relativno osjetljiva, no nisam sigurna kako bi reagiralo kod još osjetljivije kože i osoba s kožnim oboljenjima. Najbolje je konzultirati liječnika i/ili dermatologa prije korištenja za veću sigurnost ili isprobavanje kreme na manjoj površini kože. Rekla bih da je količina od 150ml, korištenjem jednom dnevno (ja sam je većinom nanosila navečer prije spavanja) u optimalnim količinama dostatna za otprilike mjesec dana korištenja, ukoliko se nanosi na područje od koljena nagore, do stražnjice, na koju sam također nanosila proizvod. Osobama sitnije građe i manje kilaže, vjerojatno će potrajati i nešto dulje. Zasad proizvod smatram vrlo dobrim, realniju ocjenu, možda i višu od četvorke bih mogla dati nakon nešto duljeg korištenja. Da je tekstura ipak malo laganija i da se brže upija, ocjena bi već sada možda bila veća. Moja kože je trenutno u ne baš dobrom stanju što se tiče celulita i hidratizacije, stoga su rezultati vjerojatno više vidljivi. Još uvijek ne znam koliko daleko krema ide u borbi protiv ustrajnog i tvrdokornog celulita. Svakako ću je i dalje koristiti, te se javiti nakon duljeg korištenja.


  • aloha_123
  • 10.6.2012 16:32:24
  • Bodova: 138
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Krema se brzo i lako upija i ne ostavlja mastan trag na koži.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah nakon nanošenja ove kreme osjeća se zagrijavanje i koža pocrveni.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Mogla bi reći da je osjećaj grijanja ugodan, ali je možda ipak malo prejak.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Nakon nanošenja kreme, javlja se neugodan osjećaj peckanja na koži.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Krema se vrlo lako razmazuje.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Prve promjene sam osjetila za otprilike 2 tjedna.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Nije, moje navike su ostale iste.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam proizvodom.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Topljenje celulita, glatka koža, mršavljenje

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Krema ima ugodan miris.


  • ema_st3
  • 3.6.2012 13:01:37
  • Bodova: 1164
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Gledala sam na to kao na običnu kremu koja mi ništa neće pomoći.... ali pokazalo se suprotno.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Neki osjećaj kao da mi se koža ugrijava. Osjećaj topline...

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
I još kako ugodan!! :)

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Nisam, čula sam da mogu imati neki efekt crvenila ali to jedino ako je koža malo problematična, no hvala Bogu ja to nisam osjetila... a da se to i dogodilo samo bi nanijela vodu na to, da uklonim kremu.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Da. Krema se upija brzo i lagano.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Koža bude glatka odmah nakon nanošenja, a manjak celulita, iskreno, nisam baš primjetila.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Sigurno da je. Počela sam trčati i raditi više vježbi za trbušne mišiće, a ni vježbe sa Renatom Sopek nisu me ostavile ravnodušnom :D

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam zadovoljna od 1 - 10 --> 8 , a rezultatom sam zadovoljna za 3 ... jer nisam primjetila neki rezultat, možda treba duže vremena korištenja?

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Zadovoljstvo, briga o tijelu i mršavija ja!

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Što se tiče mirisa... nije baš neki da bih mogla cijeli dan stati nad njim i mirisati ga, ali nije ni toliko loš da bi mazala na sebe to sa začepljenim nosom :D
A ostalo... pa više manje sve je super i sve je za pet ;)


  • fonfokica
  • 4.6.2012 17:11:58
  • Bodova: 427
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Miris me apsolutno oduševio. Krema se lako razmazuje, nije pod rukom niti "zrnata" niti "masna".

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Nažalost, ništa posebno, nikakvo grijanje, jedino osjećaj mekane i njegovane kože.

Je li vam osjećaj grijanja na koži bio ugodan?
Uopće nisam imala osjećaj grijanja.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (peckanje, pokretanje cirkulacije i sl.)?
Ne, niti peckanje, niti vidljivo crvenilo, da nije bilo mirisa i glatkoće, ne bih znala da sam nanijela baš tu kremu-

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost)?
Izuzetno se lako nanosi i razmazuje.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Koža je mekša na dodir gotovo od prvog dana, tonus se minimalno povećao, a opseg bedara (tretirala sam vanjsku stranu bedara, tzv. jahaće hlače) se nakon 3 tjedna smanjio za otprilike 1 cm, što smatram da je zadovoljavajuće. Vizualno je smanjen celulit.

Je li vas korištenje GARCINIA STRONG kreme potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Na dijeti sam. Mrzim sebe i cijeli svijet budući zbog oteženog hodanja i bolova u koljenima ne mogu dovoljno vježbati, pa sam prepuštena uglavnom pasivnim (sjedećim) vježbama i laganim šetnjama. U današnje vrjeme tretmane mršavljenja u salonima si ne mogu priuštiti.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam u cjelini zadovoljna, a neke spektakularnije rezultate i ne možete imati nakon samo tri tjedna upotrebe. Vjerojatno ću nastaviti koristiti tu kremu.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (topljenje masnih naslaga, glatka i meka koža, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
divan miris, glatka koža, nemasno

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, miris i sve ostalo)
Ambalaža je ok, ali mi je nedostajalo bolje odnosno temeljitije uputstvo za upotrebu. Znam da to sve znamo putem interneta, ali ipak ne bi škodilo da su naveli cijeli ritual koji bi mogao prethoditi nanašanju kreme, npr. piling tijela, pokreti utrljavanja, trajanje njege i slično. Pakiranje je higijensko, ali je nepraktično jer ako želite dodati još malo kreme, ruke klize po ambalaži. Ili sam samo ja preizbirljiva.




Afrodita Garcinia strong krema za smanjenje celulita 3 u 1
Prijavite se za recenziju i možda ćete upravo vi osvojiti jednu od 10 Afrodita Garcinia strong krema za smanjenje celulita 3 u 1 koje poklanjamo našim vjernim čitateljicama.

Što trebamo od vas?
Isprobajte proizvod, i najkasnije do 7.6. pošaljite nam recenziju proizvoda te podijelite vaša iskustva sa cijelom žena.hr zajednicom.

Kako ću znati da li sam odabrana za recenziju?
Mi ćemo vam na vaš email poslati obavijest sa svim detaljima o recenziji te na koji način i gdje napisati recenziju.


Požurite, prijave traju do 9.5.



GARCINIA STRONG KREMA ZA SMANJENJE CELULITA 3 u 1

Sa snažnim učinkom grijanja na koži uklanja i najtvrdokorniji celulit, stimulira odvođenje vode i toksina iz kože te oblikuje tijelo. Krema se brzo upija u kožu i djeluje  inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka garcinie i eteričnog ulja naranče. Vidljivo povećava glatkoću i čvrstoću kože. Preporučuje se u borbi protiv tvrdokornog celulita i ženama kojima odgovara osjećaj grijanja na koži.

Garcinia Cambogia – čudesno voće u obliku bučice koje je visoko cijenjeno i dokazano učinkovito u proizvodnji proizvoda dijetetske prehrane. Ekstrakt garcinie blokira enzim koji sudjeluje kod nastanka masti iz ugljikohidrata.



 


 

žena.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice žena.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice žena.hr kliknite na "Slažem se".