Proizvodi - RECENZIJE
  • Recenzije
  • \  Afrodita Cecropia Power+ gel za smanjenje celulita 3 u 1

Afrodita Cecropia Power+ gel za smanjenje celulita 3 u 1


Kako su proizvod ocijenile žena.hr recenzistice?

Želite i vi besplatno dobivati proizvode i testirati ih?
Registrirajte se

Saznajte kako funkcioniraju recenzije.
Ocjena: 4,00


10 recenzija ukupno
9 recenzistica preporučuje proizvod
9 recenzistica bi opet kupilo proizvod


Recenzije proizvoda


  • kisica24
  • 28.5.2012 11:06:49
  • Bodova: 1521
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
S obzirom da sam već isprobala neke Afroditine kreme za ovaj problem, očekivala sam da će se ipak pojaviti nešto nakon nanošenja. Na početku sam ipak bila malo nesigurna, ali sam ostala iznenađena, iznenadila me ova krema u pozitivnom smislu.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah po nanošenju osjetila sam hlađenje na koži.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Prve dane baš i ne, nekako mi je preintenzivna. Međutim nakon nekog vremena naviknula sam se.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
S obzirom da radim na nogama cijeli dan, i veoma često me noge jako bole, osjetila sam olakšanje u nogama.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Definitivno. Ne volim kad moram čekati dugo da se krema upije ili mi ostaje na odjeći.
Ovo je super, za par sekundi nema ničega.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon 14 dana čini mi se da je moja koža malo očvrsnula na nekim mjestima.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Nije. Cijeli dan mi je izorganiziran, radim posao gdje se krećem 10 sati, i za drugo nemam vremena.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jako zadovoljna. Proizvod je odličan. Samo hlađenje sada mi jako odgovara, umorne noge postanu malo lakše, a rezultat je vidljiv.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Osvježenje, ljepota, njega o tijelu.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Ambalaža je odlična, čep čvrst pa se ne trga prilikom otvaranja par puta za redom. Miris je malo prejak za mene.


  • zaks
  • 2.6.2012 23:20:05
  • Bodova: 590
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Pri prvom nanošenju svidjela mi se krema zbog lagane nemasne teksture, lako se nanosi i brzo upija u kožu.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah po nanošenju osjetila sam snažan učinak hlađenja na koži.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Učinak hlađenja mi je bio savršeno ugodan, u trenu je uklonio moj umor i osjećaj otečenih, umornih nogu.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Da, noge su mi bile "lakše" u odnosu na prije. Inače imam problema sa otečenošću nogu kad dugo stojim tokom dana zbog posla, ali Cecropia gel savršeno je uklonio sve moje tegobe.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Mazivost kreme je izuzetno laka i dobra, upija se u rekordno kratkom vremenu i lako se nanosi na kožu tijela.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Prve promjene primijetila sam već 3 dana nakon nanošenja, koža je postala više glatka i svilenkasta. Povećanje čvrstoće i zategnutosti uočila sam nakon 8 dana kao i redukciju opsega bokova i stražnjice.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Naravno, uz svakodnevno korištenje gela počela sam se više kretati, piti više vode (minimalno 1.5-2 litre). Te sam počela paziti na prehranu, konzumiram što više kuhane hrane, voća i povrća, a izbacila sam s jelovnika nezdrave namirnice, poput visokozasićenih masnoća, ugljikohidrata i šećera.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod je zaista odličan, izuzetno sam zadovoljna zbog njegovog relativno brzog učinka i djelovanja koje ostvaruje na koži mog tijela, jer nakon samo 2 tjedna uočila sam ogromne promjene na svom tijelu u vidu redukcije opsega tvrdokornog celulita i poboljšanja cjelokupnog tonusa kože.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Povećano samopouzdanje i samouvjerenost,
Lijepo i savršeno oblikovano tijelo,
Zdravlje i zdravi život,

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Miris Cecropie zaista me oduševio. Do tada nisam imala priliku susresti se sa tom biljkom u bilo kojem njezinom obliku, ali kao dodatak, tj. glavni sastojak ovom gelu odlično se uklopio i savršeno obavlja svoju funkciju. Djeluje kao odličan diuretik, što me još više fascinira, jer unatrag zadnjih godinu dana imam problema sa viškom vode i naslagama masnoća u tijelu koje se rapidno eliminiraju pomoću upravo ovog gela.


  • amarie
  • 3.6.2012 15:02:03
  • Bodova: 7040
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Prvi dojam prilikom nanošenja proizvoda je bio izrazito pozitivan.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah po nanošenju sam osjetila senzaciju hlađenja kože te osvježavajući i opuštajući miris mentola koji je preplavio cijelu prostoriju.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Senzacija hlađenja koju sam na koži osjetila odmah po nanošenju je bila iznimno ugodna i opuštajuća, a osim toga, na podsvjesnoj razini sugerira da proizvod zbilja djeluje što smatram ključnim faktorom za stvaranje navike redovite upotrebe proizvoda.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Odmah po nanošenju proizvoda se pojavljuje osjećaj hlađenja koji povezujem s poboljšanom cirkulacijom kojoj ovaj proizvod pridonosi, osim toga, također sam osjetila opuštajuće djelovanje ovoga proizvoda koje trenutno smanjuje osjećaj umornih, bolnih i natečenih nogu.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Zadovoljna sam lakoćom nanošenja proizvoda. Proizvod dolazi u obliku gela lagane i nemasne teksture, nevjerojatno lako se razmazuje i veoma brzo se upija bez da opterećuje kožu te je kao stvoren za upotrebu u ljetnim mjesecima.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Promjene na koži su se postupno pojavljivale. Već nakon nekoliko dana korištenja, koža je postala glađa, a iz dana u dan čvršća i napetija. No, prve bitnije promjene su postale vidljive nakon tri tjedna korištenja, baš kao što Afrodita i obećaje. Koža je postala osjetno čvršća i napetija, tonus kože je poboljšan, a celulit je vidljivo smanjen.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Ne bih nužno rekla da me je korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika jer sam sam se i prije korištenja potrudila živjeti zdravijim načinom života, ali mogu reći da me je potaknulo da budem ustrajna u svojim navikama. Budući da sam svjesna da se ne mogu pouzdati samo u djelovanje anticelulitnog proizvoda, kako bih postigla maksimum njegova djelovanja, trudila sam se svakodnevno se što više kretati i vježbati barem sat vremena dnevno. Svakodnevno sam na područja zahvaćena celulitom nanosila anticelulitni proizvod te sam ista ta područja masirala kako bih potaknula cirkulaciju krvi i limfe te poboljšala izmjenu tvari. Dnevno sam uzimala minimalno dvije litre tekućine, uglavnom vode, kako bih pospješila izbacivanje štetnih tvari. Trudila sam se hraniti se raznovrsno te jesti puno svježeg voća i povrća. Svaki dan sam obavezno doručkovala i nikada nisam jela iza 19h, izbacila sam grickalice i slatkiše, a u napadajima gladi bih jednostavno pojela jednu jabuku. Priznajem, bilo je dana kada mi je bilo teško i kada jednostavno nisam imala volje vježbati, mazuckati se i masirati, ali me je korištenje Cecropia POWER + gela, tj rezultati koji su se počeli javljati korištenjem, navelo da budem ustrajna u svojoj borbi protiv celulita. Kada sam počela vidjeti prve rezultate, jednostavno sam željela još više te bih nerijetko vježbala i više od sat vremena dnevno.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvodom sam jako zadovoljna, baš kao i rezultatima koje je postigao te ga toplo preporučam svim ženama te im poručujem da je ključ svake borbe protiv celulita volja i disciplina u kombinaciji s dobrima anticelulitnim proizvodom kao što je to Afrodita Cecropia POWER + gel. Moja je koža redovitom primjenom ovoga proizvoda, u kombinaciji sa svakodnevnom tjelesnom aktivnošću, masažama, uzimanjem puno tekućine te pravilnom i raznovrsnom prehranom, postala čvršća i napetija, a celulit je postao manje vidljiv. Osim toga, postala sam zadovoljnija sobom te mi se samopouzdanje počelo vraćati. Činjenica koja potvrđuje moje zadovoljstvo ovim proizvodom je ta da ću proizvod nastaviti kupovati i koristiti.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
samopouzdanje, hlađenje, ljeto

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Jako mi se dopada kartonska ambalaža u kojoj se nalazi tuba s proizvodom. Oblikom je jednostavna, a pomalo neobična te zbog toga vrlo efektna. Sam proizvod se nalazi u plastičnoj tubi s čepom koji se lako otvara te omogućava lagano rukovanje proizvodom. Na kartonskoj i na plastičnoj ambalaži nalaze se motiv jednog od glavnih djelatnih sastojaka, cekropije, te simpatični tigrasti motiv koji predstavlja tigrovu travu koja je također pripada glavnim djelatnim sastojcima ovoga proizvoda.
Proizvod je gel iznimno lagane i nemasne teksture, koji se lagano razmazuje i brzo upija bez da opterećuje kožu te je kao takav, idealan za primjenu u ljetnim mjesecima.
Mirisom proizvoda dominira osvježavajući i opuštajući miris mentola koji preplavljuje cijelu prostoriju i doslovce obuzima sva čula.


Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Sveukupno pozitivan. Krema se lako razmazuje i brzo nanosi. Koža je nakon potrošene tube napetija, te savršeno glatka. Planiram koristiti ovu kremu i dalje u kombinaciji sa drugim kremama iz Afrodita asortimana anticelulitnih proizvoda.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Instantno hlađenje kože.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Ponekad ugodan, a u slučaju namazanih većih područja pomalo prejak.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Da, noge su nakon ove kreme manje otečene i čak je kod nekih nanošenja smanjena bol uzrokovana fizičkom aktivnošću i umorom.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Jako zadovoljna lakoćom nanošenja kreme, manje upijanjem.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon otprilike tjedan dana.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Da na neki način.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Jesam.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Hlađenje kože, intenzivan miris, briga o tijelu.

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Ambalaža je atraktivna budući da se radi o crnoj tubi sa zelenim detaljima, iako već viđena na nekim drugim sličnim proizvodima. Miris je po meni preintenzivan i okaraktezirala bih ga kao nedostatak ove kreme budući da sam zbog mirisa kremu koristila isključivo navečer prije spavanja.


  • ssb
  • 5.6.2012 21:41:38
  • Bodova: 1363
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Odličan miris, kremasta gel tekstura koja se lako nanosi i brzo upija, ne ostaje dugo mokra i ljepljiva kao gelovi koje sam ranije koristila. Ugodno hladi.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Osjećaj hlađenja je dosta jak, ali ugodan. Koža je lako upijala gel, osjetila sam instatno hidratiziranje i učvršćivanje.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Osjećaj hlađenja je intenzivan ali vrlo ugodan.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Hlađenje ostavlja osjećaj olakšanja, noge djeluju "lakše". Koža je odmah djelovala čvršće.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Mazivost izvrsna, vrlo se lako upija, nema neugodnog osjećaja ljepljivosti koji gelovi protiv celulita ponekad ostavljaju, vrlo brzo nakon nanošenja mogla sam se obući bez straha za odjeću.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Napetost i glatkoća su primjetljivi odmah po nanošenju i "držale" su dugo, do sljedećeg nanošenja. Smanjenje celulita (kojeg inače imam vrlo malo i vidljiv je samo kad kožu čvrsto uštipnem prstima) nisam mogla primijetiti u 8 dana korištenja, ali sam se osjećala zategnutije i znatno čvršće. Isto tako, opseg tijela mislim da mi se nije smanjio u 8 dana korištenja.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Nažalost u takvom sam periodu života da se ne mogu znatno posvetiti svome tijelu, zato mi je ovaj gel bio velika pomoć u njezi tijela.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna rezultatom, vjerujem da bi bio i bolji da sam ga a) koristila dulje i b) popratila vježbanjem, zdravijom prehranom ili jednostavno

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
čvrstoća, hidratacija, svježina

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
voljela bih kad bi postojalo neko maxi / ekonomično pakiranje koje bi trajalo mjesec dana i imalo pristupačnu cijenu.


  • casey
  • 29.5.2012 9:33:00
  • Bodova: 36190
  • online
Ocjena:
Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Jako dobar. Svidjelo mi se što nije riječ o kremi nego o gelu, koji se lako utrljava i olakšava masažu.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Osjeti se lagani osjećaj hlađenja, ali još me više iznenadilo što se gel jako brzo upija i ostavlja zategnutu, suhu i glatku kožu.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Hlađenje je bilo ugodno, ali ništa posebno. Planiram kupiti još jedno pakiranje gela i ponijeti ga na more, možda bude ugodnije kad vani budu više temperature.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Koža je glatka, suha i zategnuta, jako lijepo izgleda nakon nanošenja. Noge djeluju osvježeno, ali taj osjećaj može biti i zbog samog hlađenja.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Time sam izrazito zadovoljna jer se gel lako umasira u kožu i brzo upija.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Prve promjene se vide odmah, koža izgleda jako lijepo. Kremu sam nanosila uglavnom navečer i ujutro nažalost više nisam primjećivala neku posebnu razliku. Kroz 3 tjedna koliko sam koristila gel, ne mogu reći da se celulit znatno smanjio.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
I inače se dosta krećem, bavim aerobicom i zdravo hranim, imala sam i neke dodatne planove (rolanje, trčanje), ali ih nisam uspjela realizirati u ova tri tjedna zbog lošeg vremena.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Proizvod ću kupiti ponovo jer lijepo djeluje na kožu, sviđa mi se tekstura i lako nanošenje, a i veselim se osjećaju hlađenja u danima kad krenu ljetne vrućine. Samim rezultatima nisam prezadovoljna, nemam prevelikih problema s celulitom i očekivala sam značajnjie pomake.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Osvježenje, briga o tijelu, glatke i čvrste noge

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Možda je moja recenzija malo kontradiktorna s obzirom na to da opet planiram kupiti proizvod, a ne bih ga preporučila. Razlog zbog kojeg ga ne bih preporučila je što je celulit osjetljiva tema i preporučila bih samo proizvod koji uistinu djeluje i postiže odlične rezultate, što kod mene nije bio slučaj. S druge strane, mislim da je važno redovito se mazati i masirati kritična područja, makar i običnom kremom, a za to je ovaj proizvod jako praktičan i ugodan.


  • tinalo
  • 23.5.2012 11:29:44
  • Bodova: 26461
  • online
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
krema je bila lako maziva i lijepo se primječivalo na koje područje je nanesena i to mi je pomoglo da lakše namažem cijelo područje zahvačeno celulitom

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
osjetila sam hlađenje i krema se brzo počela upijati lagano stežući kožu

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
hlađenje je ugodno i sviđa mi se što osjećaj hlađenja ostaje i do pola sata nakon nanošenja

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
nisu me toliko pekle kapilare s kojima imam puno problema

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
iznimno sam zadovoljna

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
nakon sedam dana mi je koža na oko postala ravnija i ujednačenija. nakon deset dana izgubila sam 1,5cm u opsegu natkoljenice

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
potaknulo me na više vježbanja jer ugodno hladi i smanjuje osječaj težine pri vježbanju

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
zadovoljna sam proizvodom i rezultatom

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
mršavljenje, osvježenje, ugoda

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
najveća zamjerka na proizvod je što nema aplikator ( npr. valjčić) pa dosta kreme ostane na rukama.
jako mi se sviđa miris mentola i cijeli stan mi miriši nakon nanošenja kreme


  • fran
  • 2.6.2012 22:19:14
  • Bodova: 1024
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Prvi dojam je bio ugodan i svidjelo mi se to sto se brzo upija u kozu i sto sam pritom mogla lagano masirati podrucje na kojem je gel bio nanešen.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Odmah pri nanošenju sam osjetila da mi hladi kožu i da se vrlo brzo upija .

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Jeste,vrlo ugodno .

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Osim osjecaja hladjenja nisam osjetila nikakav drugi efekt.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Proizvod se jako brzo upija i s time sam jako zadovoljna.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Nakon 2 tjedna svakodnevnog nanosenja sam primjetila da mi je koza napetija nego prije .Opseg nisam mjerila tako da ne znam dal se smanjio.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Potaklo me na razmisljanje o vise kretanja i vjezbanja,no nazalost ostalo je samo na razmisljanju ..

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Zadovoljna sam proizvodom i ugodno iznenadjena .Ovo mi je bila prva upotreba neke kreme za smanjenje celulita jer dosada nisam vjerovala u njihov ucinak.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Lijepo tijelo,njega i briga o tijelu .

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Miris gela mi se cini preja i malo pece za oci,no ipak podnosljivo.Ambalaza je vrlo dobra i s lakocom se otvara.Sve u svemu dobar proizvod.


  • tayci
  • 1.6.2012 12:04:35
  • Bodova: 3218
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bi ga opet
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Ugodan osvježavajući miris.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Prilikom nanošenja osjetila sam ugodno hlađenje na dijelovima koje sam namazala.

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
To hlađenje bilo je jako ugodno posebno prilikom vježbanja.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Osjetila sam bolju cirkulaciju u nogama.

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Krema se nanosi izrazito lako i brzo se upija.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Glatkoću kože osjetila sam već nakon par nanošenja.

Je li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Korištenje ovog gela potaknulo me na malo više svakodnevog kretanja.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Koža mi je postala mekša i glatka,ali celulit se baš i nije smanjio,vjerojatno za to treba više vremena,truda i upornosti.

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
Osvježenje,mekoća,kretanje

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Ambalaža nije nešto posebno,ali miris i lakoća mazanja te brzo upijanje su me se najviše dojmili.I sviježina koju ostavlja na tijelu još neko vrijeme nakon mazanja.


  • bina
  • 3.6.2012 11:10:49
  • Bodova: 10188
  • offline
Ocjena:
     Preporučujem proizvod
 
Kakav je bio vaš prvi dojam prilikom nanošenja kreme?
Mirisom štipa za nos(idealna za sinuse)no ne opet toliko jaka da nadraži oči.
Dovoljna je mala količina kreme za mazanje.

Što ste osjetili odmah po nanošenju?
Osim intenzivnijeg mirisa, koza je izražajno glatka nakon nanošenja kreme.
I ima kratkotrajan efekt napetosti kože na noga nekih 4 sata, nakon toga koža se vraća u svoje prvobitno stanje..što može biti od male pomoći ako želite trenutni izgled lijepših nogu sada po ljeti..

Je li vam senzacija hlađenja na koži bila ugodna?
Hm, hlađenje je toliko blago i zanemarivo barem u mom slučaju..očekivala sam veću snagu hlađenja..a možda je to do moje slabe cirkulacije.

Jeste li osjetili još kakav drugi efekt odmah po nanošenju (vezano za umor, otečenost nogu, cirkulaciju općenito i sl.)?
Kremu sam morala dobro utrljati..da bih uopće osjetila da je cirkulacija proradila i to nakon nekih 10tak minuta nakon nošenja kreme..

Jeste li zadovoljni lakoćom nanošenja kreme (mazivost, brzo se upija)?
Količinski je dovoljno malo kreme, samo treba ju brzo namazati...jer inače postaje ljepljiva...a to ne želim.

Nakon koliko vremena ste primjetili prve promjene (izgled kože – napetost, glatkoća, tonus; opseg tijela)?
Već po prvom nanošenju kreme koža je na opip definitivno glađa, nakon nekih 2 tj, primjećuju se znaci napetost kože na noga, no ne i sa unutarnje strane bedaraJe li vas korištenje Cecropia POWER + gela potaknulo na promjenu životnih navika (kretanje, vježbanje, prehrana, anticelulitni i beauty tretmani)?
Ne, jer se krećem koliko i inače kada dođe toplije vrijeme.

Jeste li zadovoljni proizvodom i rezultatom upotrebe?
Očekivala sam puno više, osijećaj hlađenja da je izraženiji...tako da ništa spektakularno.
Dobre strane su šta ga treba jako malo..pa proizvod uz 2 puta dnevno mazanje potraje čak skoro puna 3 tjedna

3 asocijacije koje vam prvo padnu na pamet vezano za proizvod (osvježenje, lijepo tijelo, samopozdanje, mršavljenje, njega, briga o tijelu..)
lagane noge, nažalost na ništa drugo me proizvod nije uspio asocirati...

Ostali komentari na proizvod (ambalaža, mirist i sve ostalo)
Ambalaža je lijepog dizajna, oku privlačna tuba..daje izgledom i kombinacijom boja namamiti da je to to...ono šta će pomoći za riješit celulit.
Miris kao šta rekoh štipa za nos...treba brzo namazati proizvod inače postaje ljepljiv na koži a pogotovo na prstima..
Očekivala sam osobno mnogo više..i nažalost neki njihovi proizvodi su prije bili mnogo bolji od ovoga...mala napomena ni uz nošenje afrodita anticelulitnih hlačica rezultati nisu postali ništa izraženiji.
Preporučila bih ga nekome tko ima dobru cirkulaciju ...i nema izražen celulit, te ne očekuje veće rezultate od površinske zaglađenosti celulita..




Afrodita Cecropia Power+ gel za smanjenje celulita 3 u 1
Prijavite se za recenziju i možda ćete upravo vi osvojiti jedan od 10 Afrodita Cecropia Power+ gelova za smanjenje celulita 3 u 1 koje poklanjamo našim vjernim čitateljicama.

Što trebamo od vas?
Isprobajte proizvod, i najkasnije do 4.6. pošaljite nam recenziju proizvoda te podijelite vaša iskustva sa cijelom žena.hr zajednicom.

Kako ću znati da li sam odabrana za recenziju?
Mi ćemo vam na vaš email poslati obavijest sa svim detaljima o recenziji te na koji način i gdje napisati recenziju.


Požurite, prijave traju do 2.5.



CECROPIA POWER+ GEL ZA SMANJENJE CELULITA 3 u 1 

S izrazitim učinkom hlađenja na koži jednostavno i vidljivo rješava problem celulita. Lagana, nemasna tekstura  brzo se upija u kožu te djeluje s inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka cekropie, niacinamida, tigrove trave, bodljikave veprine i koštica crvenog grožđa. Zbog intenzivnog učinka hlađenja ugodno djeluje na krvotok, smanjuje umor i osjećaj otečenih, umornih nogu.

CECROPIA je poznata i kao »drvo vitkosti« iz amazonske prašume. Ima veliku diuretičku snagu, a već odavno se upotrebljava u tradicionalnoj medicini.



 


 

žena.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice žena.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice žena.hr kliknite na "Slažem se".