Registracija / Prijava korisnika
nekih pol sata sve zajedno je trajalo, od precrtavanja sebi na papir,pa stavljanja na leđa,s tim da se i razgovarali cijelo vrijeme. i nije konstantno tetoviral u komadu nego dio po dio (svako malo me ispitival dal sam ok )
prije nego je počeo me pital dal sigurno to želim, dal sam sklona nesvijestici,za tlak me pital,šećer, alergije..
kaj se njege tiče,namazal bepantenom i prekril mi je tetovažu,nakon pol sata rekel da skinem,i da ispirem vodom nekih 10min ,ručnikom potapkam(nikako ne brisat normalno) ostavim da se još osuši koža par minuta i ponovo da namažem bepantenom...
10-12 dana redovito moram mazat,pazit da koža ne ostane suha...
i prva 2 dana kad idem spavat moram pokrit tetovažu.
moram se klonit sunca, ne smije mi biti na direktnom suncu,tak da ako idem negdje namažem dobro,prekrijem onim papirnatim ručnikom za ruke. bazeni, more isto zabranjeno..
za njegu se ne trebaš brinut, ako ćeš ići na tetoviranje sve će ti reć i tog se trebaš držat, a ne slušat neke druge..
Hvala na detaljnom objasnjenju.
Joj mene i uho strah probusit. A toliko bih voljela imati tetovazu.
curkee, imam pitanje... jucer sam probušila uho kod zlatara na hrskavici gore.. frajer mi je stavio ružnu žuto-zlatnu nausnicu! (druge nije imao)... ja od prošlog puta imam ljepu srebrnu isto s kojoom mi je probusio... pitanje je: jel smijem zamijeniti, pošto sam probusila tek jucer..ili ipak mora proc neko vrije?? i u pravilo, koliko se mora cekat do mijenjanja naušnice???
boakil.. ljepa tetovaža
Nemoj mijenjati, drzi ovu. Rana je tek otvorena i to na hrskavici, pogotovo, ako nausnica nije sterilizirana, zagnojilo bi se u roku sekunde.
ja to sa alkoholom čistim dezinficiram svako malo, par put na dan.!! valjda nece nista biti!!, jel mogu u pon mjesnjati za tjedan dana?
Pricekaj rade 2 tjedna, 2 i pol, onda dezificiraj i stavi. Ja rade nebih tako brzo.
u reedu... nije hića!! hvala curke.. ne diram onda 2 tjedna!! puseko.. mozda nabacim koju sliku!! :) ono prije i poslje
hvala.
imaš pp
Čudno da ti nije ponudio da sama odabereš naušnice koje hoćeš....
Osim dezinfekcije, šta su ti cure rekle, moraš obavezno okretati naušnicu, onako je primiš sa palcem i kažiprstom sa prednje i stražnje strane i okreneš u rupici. Ja to sa jednom nisam radila i bez obzira na dezinfekciju sve mi se zagnojilo.
Ali možda ti to već znaš jer si i prije bušila uši...
čakovec ispijanje iz tuđe čaše pegla cvijet love haljina kretanje značenje biljka problemi prekid sjemena tekućina srce garden mall laž. prevara sex sex proteini bris mršavljenje modna revija atelje nerazumijevanje un dijeta beba sexualno boja za kosu nasilje njega koze mliječni proizvodi
Želim pretražiti rubriku: