Registracija / Prijava korisnika
Jos neko vrijeme pa ce nam poceti i zrak naplacivati .Ne daju nista dzaba !!
Ajme šećer je 7 kn!!! Nije da ga puno koristim, ali ček malo kaj nije bil 4 kn tek nedavno ili sam ja to živjela u nekom drugom svijetu??? Katastrofa....
a bio je šećer oko 5 kn, ma meni je fascinantno npr mlijeko i usporedba koliko mi plaćamo litru mlijeka i koliko npr Nijemci. sreća pa ne konzumiram previše mlijeko
ma di je to 7?kod nas je skoro 8
lani su mi digli tlak neki česi što spikaju kakti njemački
veli gospoja"ajmeeeee pa ulje vam je 2 eura(skoro,al' ajde),a kod nas je 1 euro!"
odmah mi tlak sloči,odbrusila bih najradije.pi..ka ti materina,pa kako je tek nama s našim plaćama,po tim cijenama kupovati,
a ona se snebiva s europskom plaćom
jeste skužile stavku na računu za plastičnu ambalažu?... lijepo vam izračuna koliko ste kupili i na to doda za svaku bocu još 50 lipa... dakle, povećavali su cijene kad se uvodila ta naknada za povrat ambalaže i sad još na to dodaju 50 lipa
nije tako
stavka za ambalažu je napisana posebno,jar se na nju ne plaća PDV,zato odvajaju
Ja godinama nisam vidjela tu cijenu šećera...
Mene živciraju katalozi sa ispisanim AKCIJA na pola prve stranice i onda meksički tjedan, il stave neke stvari koje se ne svrstavaju pod hranom il et bila u kauflandu sinoc 8h snizili lubenicu sa 3.99 na 1.99 a u 9ujutro tog dana bila po 1.69.
Šecer je jedno 10ak godina iznad 5kn. Ako se trend rasta svega nastavi biti će i 10kn za 3-4god
Nikada nisam shvaćala trgovce koji će radije staviti robu u otpis nego prodati i zaraditi koliko god. Dobro i kupcima, dobro i njima. Ali, zašto bi kupcima bilo dobro? Bolje nek' propadne...
cista intervju pregled ljubav mozak druge žene nepovjerenje igračke stres rak vrata maternice odmor poezija dvorište more film tude misljenje sport odšteta edward romansa maškare modni trend naočale mozak zoo zagreb šminka nagrada nasljedna bolest zdravlje rosalie
Želim pretražiti rubriku: