Registracija / Prijava korisnika
O Donna hvala tiii.
Eto, posto mislim na pravo, mojima niti nece doci tako skupo.
Evo, ja studiram na Pravnom fakultetu,ali ne pravo,nego javnu upravu. Teško je,mora se štrebat,ima puno sličnosti sa pravom i moram znat cijelu knjigu za neku prolaznu ocjenu i to me tako živcira,no dobro...
Ostalo mi još 3 ispita za jesen,a nikako da krenem učit. Znam da mogu jer sam do sad sve uspješno riješavala,ali motivacije i koncentracije niotkud...
Mene isto dođe oko 6 000 kn upis čiste godine i upisni materijali 300 kn.
Na učiteljskom ti je godina 6000 kn + upisni materijal 150 kn, samo što se 4. i 5. godina ne plaćaju za sad, ali to se može promjeniti
Joj Mikra moja, tako mi je ža... Nemaš pojma kako mi je ža kad neko ima takvu volju i želju a ne može.... Pa šta je mali tako jako zahtjevan!!!??! A da ti mama pomogne pa ga dnevno pričuva 2 sata dok ti učiš??
Joj Mikra, žao mi je ...ja imam sreće da će meni imati tko čuvati
Ne želim se mišati u tvoj život, al šta dite nema tatu pa da ga i on nakon posla ili nešto pričuva dok ti učiš?? Znam da si primorena od nespavanja, pa onda još i učenje, ali zar i muž ne može čuvati svog sina već to samo ti radiš?
On radi težak posao i strgan je, pomaže mi maksimalno ali ja u malom stanu nemam gdje učiti a da imam mira. Ma nije bitno to sad. Bubu ajde odi do rubrike Podstanarstvo da ti nešto kažem
ljubav marama okućnica dom staklo avantura smilje čipka ljeto akne prijateljica dlaka glazba peko peglanje glupa tabu dizajner roditelji osijek obaveze crkva juha pluća potpetice film pušenje manager basmati vježbanje
Želim pretražiti rubriku: