rak (Grupa: karcinom)

PRIKAZ POSTOVA:

Lady-d :)

Mama, ne znam vise sta da mislim i kazem.... Od proslog ponedjeljka lezi na Rebru, na onkologiji. Jer je od prosle subote pocela povracat i tako konstantno, nista vec nije jela 9 dana, samo voda. Znaci primljena je na bolnicu jer ne moze jest i povraca (u biti nije nam jasno sto vise povraca 9 dana, a ne jede) .... Sestre i doktori su tamo katastrofa, sestre nisu obavjestile glavnog doktora, da ona ne jede nista i nisu joj davali nikakvu zamjenu za hranu, minerale , proteine - svejedno, dok moj otac nije upitao u cetvrtak sestru kako to da nista ne dobiva a ne jede, a sestra sva u cudu pa jela je, a mama konstano odbija hranu,jer povraca i na samu pomisao, a kamol da pojede nesto. Tako da su joj tek nakon 5 dana nakon sto nije jela, prikljucili neku infuziju, da otac nije pitao, vjerovatno se nebi ni sjetili, mogla je i umrijet tako za koji dan od neuhranjenosti, jer nema ni 40 kg sada. Da ne pricam da je tamo zaprimljena preko debele veze, pa te opet nitko ne ferma ni 5%, sta bi bilo tek da nismo "preko veze" tamo... I isto tako, vec je tjedan dana tamo, njoj nitko ni jednom nije u vizitu dosao, niti ju dosao pregledat ili nesto slicno. Tamo su je stavili da lezi i to je to. Nitko nista.... Zalosno, kome se onda obratit?!  Pocela ju je i od svega toga depresija hvatat, jucer mi je rekla da se skoro bacila kroz prozor, da joj je malo falilo... I samoj njoj nije jasno, da nitko od dokt. ali nitko, nista ne poduzima...... 

• oprezna
  • 16.7.2012 19:06:54
  • Bodova: 47659

[QUOTE=oprezna]

"Čovječe stvoren si na sliku Boga koji je ljubav.

S dlanovima da daješ,

sa srcem da ljubiš

i s dvjema rukama

- upravo toliko dugačkima da zagrle drugoga".

Vergelt’s Gott 

• karaoke
  • 16.7.2012 19:11:46
  • Bodova: 15827

Prvotni odgovor od oprezna

[QUOTE=oprezna]

"Čovječe stvoren si na sliku Boga koji je ljubav.

S dlanovima da daješ,

sa srcem da ljubiš

i s dvjema rukama

- upravo toliko dugačkima da zagrle drugoga".

Vergelt’s Gott 

i onda jednog dana nemaš više koga zagrliti

• oprezna
  • 16.7.2012 19:12:48

uvijek je to tako......ali dok živim grliti ću ....

• karaoke
  • 16.7.2012 19:15:49
  • Bodova: 15827

i grli - nisam mislila na tebe nego na sebe

• oprezna
  • 16.7.2012 19:55:03

ma znam ...grliti ćeš i ti dok živiš ovaj  život ..... 

budi jaka i hrabra sutra.....

ja bi sutra proslavila rođendan mog tate....

• hrabrost
  • 17.7.2012 16:41:31
  • Bodova: 13849

Prvotni odgovor od oprezna

ma znam ...grliti ćeš i ti dok živiš ovaj  život ..... 

budi jaka i hrabra sutra.....

ja bi sutra proslavila rođendan mog tate....

• hrabrost
  • 17.7.2012 16:47:10

Prvotni odgovor od justsmile64

Mama, ne znam vise sta da mislim i kazem.... Od proslog ponedjeljka lezi na Rebru, na onkologiji. Jer je od prosle subote pocela povracat i tako konstantno, nista vec nije jela 9 dana, samo voda. Znaci primljena je na bolnicu jer ne moze jest i povraca (u biti nije nam jasno sto vise povraca 9 dana, a ne jede) .... Sestre i doktori su tamo katastrofa, sestre nisu obavjestile glavnog doktora, da ona ne jede nista i nisu joj davali nikakvu zamjenu za hranu, minerale , proteine - svejedno, dok moj otac nije upitao u cetvrtak sestru kako to da nista ne dobiva a ne jede, a sestra sva u cudu pa jela je, a mama konstano odbija hranu,jer povraca i na samu pomisao, a kamol da pojede nesto. Tako da su joj tek nakon 5 dana nakon sto nije jela, prikljucili neku infuziju, da otac nije pitao, vjerovatno se nebi ni sjetili, mogla je i umrijet tako za koji dan od neuhranjenosti, jer nema ni 40 kg sada. Da ne pricam da je tamo zaprimljena preko debele veze, pa te opet nitko ne ferma ni 5%, sta bi bilo tek da nismo "preko veze" tamo... I isto tako, vec je tjedan dana tamo, njoj nitko ni jednom nije u vizitu dosao, niti ju dosao pregledat ili nesto slicno. Tamo su je stavili da lezi i to je to. Nitko nista.... Zalosno, kome se onda obratit?!  Pocela ju je i od svega toga depresija hvatat, jucer mi je rekla da se skoro bacila kroz prozor, da joj je malo falilo... I samoj njoj nije jasno, da nitko od dokt. ali nitko, nista ne poduzima...... 

Strašno....

Ja sam upoznala jednog dečka koji je ležao na onkologiji dok sam ja bila na endokrini...Isto mi je svakakvih negativnih iskustava napričao.Ja sam jako puno puta bila u bolnici.,i neopisvo znači samo jedan smješak.,bilo koga tko radi kada dođeš...Toliko može utjecati loše negativa i odbojnost na čovjeka...

Kako je to sve žalosno a nitko neznamo što nas čeka

Moderator(ica)
  • -ela-
  • 17.7.2012 20:17:11
  • Bodova: 35629

Prvotni odgovor od justsmile64

Užasno,žalosno i jadno,što više reći...

• hrabrost
  • 17.7.2012 20:20:37

.,u kakvom mi svijetu živimo 

Ok
SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Niste još registrirani? Registrirajte se i zabavite gradeći svoje virtualno kućanstvo te osvajajte nagrade: