Registracija / Prijava korisnika
ovakva je moja...imam dvi i obe su slićne samo druga ima nekog slonića sprida.. obožavam pamućne pidžame
ne volim klasične pidžame.. nimalo.. po ljetu spavam u potkošulji od dragog, a po zimi ako je baš brr onda u nekim tajicama i majici..
volim lijepe pidzame ali mi vise stoje u ormaru nego sto ih nosim nemam kad da ih obucem nekako uvjek spavam bez nje
Joooj, ja si nikako ne mogu naći odgovarajuću pidžamu... Ako kupim M, onda mi se skrate i rukavi i nogavice jer mi je već pri kupnji po dužini na knap pa mi se nogavice dignu visoko i zima mi je, pa i u čarapama spavam... A L ne mogu jer mi je prevelika... Duga je, ali je i široka pa jedva mogu u njoj spavati... Tako da muku mučim pri spavanju... A liti spavam u potkošulji i muškim širokim boksericama
oralni sex split noćne more pilates bezvoljnost lak masnoće udovica alkohol misteriji faza kućni ljubimci poremećaj jednostavnost sreća fejs stanovanje soba romansa boja hitovi odlazak osorske glazbene večeri razmišljanje obojano rublje dojenje vjetrenjača promjena čišćenje prozora dijeta
Želim pretražiti rubriku: