Perilica suđa

PRIKAZ POSTOVA:
  • junita
  • 31.7.2012 11:37:14
  • Bodova: 4491

Prvotni odgovor od donna

jednom tjedno?!

si ju stavila na najjace?

oduvijek je na najjače,a imam ju već 5 god.i nikad problema,dok su moje frendice već nekoliko puta popravljale svoje.

A ovo za sol je bila preporuka pouzdanog majstora,pa se toga držim.

• chadjava
  • 31.7.2012 11:39:17
  • Bodova: 36516

donna,, javit će se sigurno, ja imam 6 godina i uvik tako radim,nikad nikakva kvara do sada, a zato služi ta lampica

Moderator(ica)
  • donna
  • 31.7.2012 11:41:59
  • Bodova: 33747

ma znam da sluzi za to,al sta ako je crkla

mah vjerojatno je sve ok,jer pere dobro,ali eto sjetila se vas malo ispitati

junita,ok,kod vas je voda dosta tvrda nego kod nas na istoku

• chadjava
  • 31.7.2012 11:43:14

ma nije crkla sigurno, kod mene je na 3 i za sol i za sjaj

• zeica
  • 6.12.2012 0:10:17
  • Bodova: 171
Mogu perilice biti korisne brate ali nikad neće oprat kako to ruka može :)

• lada10196
  • 6.12.2012 7:18:45
  • Bodova: 7136
Izgleda da vi imate neke jako pametne perilice. Moja nema nikakvih lampica da bi me upozorile-pa ja ni ne stavljam ni sol ni sjajilo. Kad perem -uobičajeno na 55 st-stavim kockicu ( onu sa kuglicom ), a svaki drugi tjedan upalim na najjače sa onim visuljkom za pranje perilica. A ako nemam taj visuljak , onda stavim malo alkoholnog octa i opet na najjače. Pa da kucnem u drvo-stara je već 14god i radi ko urica. Prvu sam nabavila prije 30-tak god i radila je ni nepunih 2 god. Slijedile su godine pranja na ruke i novu nabavila kad sam mijenjala kuhinju.
Zeica, nikako se ne mogu složiti s tobom- blesavo mi je trošiti vrijeme i ogromne količine vode pranjem na ruke.

• zeica
  • 6.12.2012 14:50:50
  • Bodova: 171
Lada, ma je sve to stoji, nego ja ti nisan navikla, staromodnija san, i ne volin ovisit o takvim stvarima, a i mora mi biti sve čisto bez i jedne mrljice. Malo san ti opsjednuta čistoćom. Kao primjer cu ti stavit tanjur, od ispod uz onaj rub, ili šalicu pa ona prljaštvina oko ručkice ili istim slučajem ispod šalice. Ne može to perilica oprat, jok! Kad se održava to je to, može uspit u suprotnom šipak. Ali čaše iz perilice e to moran priznat to je super. :)

• anke
  • 6.12.2012 15:30:34
  • Bodova: 29558

Ja samo kad uzmem u obzir temperaturu vode na kojoj se pere sudje u perilici i na kojoj se pere rucno, vec dajem prednost perilici.
A da ne pricam o ustedi vremena, vode i prostora u kuhinji, dok ga operes rucno, moras ga malo procijediti, pa brisati, meni se to vise ne da...

Moderator(ica)
  • donna
  • 6.12.2012 15:36:53
  • Bodova: 33747

Prvotni odgovor od zeica

ne slazem se nikako
bilo kakva udubljenja ili recimo kod šalica onaj  spoj ručkice i šalice nema šanse da opereš na ruke

• chadjava
  • 6.12.2012 15:39:40

Prvotni odgovor od zeica

ne slažem se ni ja s tobom, aj operi čašu  da ti bude ko u perilici

Ok
SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Moje notifikacije

Registrirajte se i jednostavno putem notifikacijskog centra pratite sadržaje koji vas zanimaju.