Perilica suđa

PRIKAZ POSTOVA:
  • crna_maca
  • 7.8.2011 22:22:54
  • Bodova: 3999

slažem se sa redhead u svemu...bolja ti je veća perilica -ja sam kupila manju zbog veličine elementa ali sad mi je žao što nisam uzela veću jer mi je ova u stvari premala za nas četvero,a mogla sam dati preurediti pa bi stala veća...moja je marke Beko,imala je garansiju 5 godina,sad je već i starija od toga a nisam imala nikakvih problema,osim ovoga što sam gore napisala a riješila sam problem sa čišćenjem perilice iznutra-sredstvo se kupi u dm-u i MORA se obavezno redoviti koristiti...i nema problema!!

• rebel_yell
  • 20.3.2012 12:00:08
  • Bodova: 212

ja imam problem sa casama i salicama, normalno salicu poslije kave dobro isperem da ne bude soca, ali kad masina opere sude, taj soc ostaje po salica i casama (onako kao suhe mrvice kave), i na casama mi ostaju nekakve mrlje, svo sude fino opere osim toga.ocistila sam filter, koristim calgonit tablete.mislim da mi jednio preostaje prati salice na ruke, ali to mi je glupo kraj masine, mora biti neko rijesenje??

• webmama
  • 20.3.2012 15:06:09
  • Bodova: 114

ovako!idemo po redu.ja ću ti reći kako ja koristom i što koristim za perilicu.obavezno stavljam sjajilo,bez toga čaše nemaju sjaja.sol,inaće bude kamenaca,a kad mi se desi to što i tebi,najčešće je razlog elisa,koja se nije mogla okretati jer je nešto od suđa zapinjalo.prije nego ukljućiš mašinu,okreni prstom elisu da vidiš jel joj neš smeta.druga stvar bi mogla biti da zbok neke velike zdijele ,mlaz nije mogao dopret.ja inaće zdijele perem na ruke.zauzimaju mi puno mijesta i smetaju mlazevima da dopre do ostalog.nadam se da je nešto od toga!pozdrav

• rebel_yell
  • 21.3.2012 16:50:00
  • Bodova: 212

hvala na savjetu, ali mislim da nije nista od toga..koristim i sjajilo i sol, imam naviku svaki put prije paljenja okrenut elisu da ne zapinje nesto, a i ne stavljam bas velike lonce.opere ona sve kak spada samo te mrvice kave ostaju okolo

• webmama
  • 21.3.2012 17:30:14
  • Bodova: 114

pa,ovako: ja imam kvadro perilicu,nije loša,al je dosta bučna.moja susjeda ima perilicu AGE,nju uopće ne čuješ kak radi.tiha,dobro suši i pere,al je dosta skupa.moja je koštala 1.800.,a njena 4.500.znaš kak se veli?koliko para,toliko muzike.nadam se da sam ti pomogla

Moderator(ica)
  • donna
  • 31.7.2012 11:26:41
  • Bodova: 34246

cure,koliko cesto stavljate sol u perilicu

nova mi je,na pocetku sam nasula soli koliko je pisalo (2,3kile,vise ne sjecam,znam da je bio paket i pol one velike finish)

koristim najobicnije tablete tako da nisam to nista smanjivala

do sad sam potrosila oko 30 tableta,sjaj sam sipala na pocetku i trazilo me jos 2 puta a sol nista

vec sam se pocela brinuti da onaj indikator ne valja 

nisam otvarala taj pretinac jer se naravno toga sjetim kad ju vec napunim

• junita
  • 31.7.2012 11:29:16
  • Bodova: 4491

jednom tjedno 2 kg

Moderator(ica)
  • donna
  • 31.7.2012 11:32:23

jednom tjedno?!

si ju stavila na najjace?

• chadjava
  • 31.7.2012 11:35:09
  • Bodova: 36956

kad mi se upali lampica za sol, tad stavim, a isto tako i za sjaj

lampica me obavijesti

editirano 31.7.2012 11:35:23 od chadjava

Moderator(ica)
  • donna
  • 31.7.2012 11:37:05

Prvotni odgovor od chadjava

kad mi se upali lampica za sol, tad stavim, a isto tako i za sjaj

lampica me obavijesti

i mene bi trebala obavjestiti,ali jos nikako nije,pa se zabrinuh za nju i njeno zdravlje

zato pitam koliko cesto otprilike,kao sto rekoh prosla je vise od 30 pranja i jos se ne javlja

Ok
SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Moje notifikacije

Registrirajte se i jednostavno putem notifikacijskog centra pratite sadržaje koji vas zanimaju.