Registracija / Prijava korisnika
evo danas je blagdan Presvetog Trojstva pa sam ovu molitvu našla na internetu i odmah izmolila
Zaziv Trojstvu za spasenje Ponizno Te molimo, o Trojstvo i Jednistvo, kada dođe dan žalosti i posljednjeg ognja te pukne onaj srebreni konop duše koju si oblikovao neka Ti sigurna potrči u susret. Prihvati je da, oslobođena pritiska pakosnika, uzmogne zavrijediti da se uzdigne k Tebi u slobodu i u slavu djece Božje. Uz Tvoju pomoć Ti koji si blagoslovljen, Trojedini Bože, u vijeke vjekova. Amen
Sv. Ante Padovnaski
Prva krunica Presvetom Trojstvu:
(moli se na Gospinoj krunici)
Na križ se moli:
Vjerovanje Na veliko zrno se moli: Slava ocu koji me je stvorio Slava Sinu koji me je otkupio Slava Duhu Svetom koji me posvetio Na mala zrnca se moli Presveto Trojstvo, Trojedini Bože, koga prizivljemo, blagoslovi nas svojom snagom io slobodi od svakoga zla duše i tijela. Na kraju krunice: Posveta Presvetom Trojstvu: Presveto Trojstvo, Tebi predajem i posvećujem cijeloga sebe, Tebi, Bože Oče, moje sjećanje i moja djela, Tebi Bože Sine, moj razum i moje riječi, Tebi Bože Duše Sveti, moju volju i moje misli; Tebi Presveto čovještvo Isusa Krista, moje srce i moje tijelo, moj jezik i moja osjetila i sva trpljenja. Amen
wellness prosjek plaća edward noge tartufata ljubav brak chat žensko tijelo ljubav lubenica običaji sigurnost ljubav pad libida kamen koncert crvenokosa izbor ljepote svijest new yorker prehrana farbanje ceh frizera nogavice prozor business romansa doris šarić-kukuljica špijuniranje
Želim pretražiti rubriku: