Registracija / Prijava korisnika
Predivna je ljubav kad majka voli svoje dijete i sve mu pruža, ali nažalost, imala sam prilike vidjet da ima i majki koje se uopće ne brinu za svoje dijete i to je jako ružno...
Jeste cat ... jako tuzno. I ja sam imala prilike da sretnem takve majke. Dusa te zaboli.
Pozdrav cure,
moja mišica ima godinu i 20 dana.ona je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu.
toliku sreću i bezuvjetnu ljubav pruža to malo stvorenje,iako znam da nažalost ne misle svi tako
Moja majka-ja je zovem maja :) je ujedno i moja prijateljica. . .naša jutarnja kava je obavezna :)
moja mala ima 2godine,ujutro nam je obavezno mazenje(imam srecu pa radim tek od 10-14).a najbolja mi je kad se umijemo pa kaze "amo kukati kavu" .srce mi odmah veliko ko kuca
I ja imam curicu od 4 godine.Neizmjerno ju volim,ona je u potpunosti ispunila moj život.Mislim da je ona moje najveće postignuće u životu.Čovjek može uspijeti u mnogo čemu,završiti faks,izgraditi uspješnu karijeru,ali donjeti dijete na svijet moje je najveće dostiguće,mislim da veće neću doživjeti u životu.
moja dva zlata imaju 26 i 21 godinu ali oni će vječno biti mamina zlata -
njih tri su mi sve na svitu
mama sam jedne male djevojcice koja ima 15 mj . moja ljubav je neopisiva ineizmjeriva, volim je i to je nesto najljepse sto mi se desilo ,kada nju vidim vidim srecu , jer ona je moja sreca i moje sve, mama sam postala sa 22 godine i ponosna sam stosam mama da nista drugo taj ponos zamjenuti nemoze,da sam paun sad bi se sepurila krilima
jazz disanje spavaća soba gradovi interijer zaštita epilator sajam čokolada susjedi obiteljski problemi lokacije sportaši život kuharica artičoke dijete poremećaj njega kože kako postaviti sliku trošenje smrzavanje prijatelji modni dodatak vlasište hlače sram veza zdravlje gaile parkin
Želim pretražiti rubriku: