Registracija / Prijava korisnika
Drage moje.. imam i ja s tim problem vec dugo godina, s tim da je meni kurje oko ispod noznog palca.. problem je sto sam zaista pokusavala da se rijesim s nekim kapima, ali jos nisam isla doktoru. Kako plesem najveci problem je sto je svo teziste na tom prstu, i tu mi je i koza totalno tvrda, ovako nije bas kurje oko na sredini palca vise malo nize kod dijela gdje se savija prst. Bojim se nekako ici i doktoru da se to reze jer mi je koza tu strasno tvrda i hrapava.. :/
Imate li vi kakvih jos ideja :) Eto mozda ima netko tko ima i slican problem hihi pa da me malo utjesi hih da nisam sama xD
ej sojecaj imam i ja tih problema.otisla sam jucer doktorici u strahu da me mozda ne posalje na rezanje toga,ali ona je smao rekla da odem u pedikera.ili u ljekarni d apitam za neke kapi ili kremu.nisam jos bila do ljekarne pitati,tako da neznam.cula sma za clavex ali neznma oce li mi pomoci i koliko dode.meni se nalazi ispod prstiju i malo je veci.zaboli me bas kada malo jace stanem na nogu,ali u sredini misli da je nagore.bojim se da se ne pogorsa,pa bi morala nesto uzeti.
Nensi :) eh bas mi je drago da si se javila.. Nista otici cu i ja ponovno u apoteku i objasniti svoj problem, i pitat cu ima li nesto malo jace, jer sam dosta tih kapi isprobala i nije mi bas pomoglo, ocistim ja njega skroz, padne ona kozica alii meni ostane kao neka rupica u nozi, oko nejga je koza ostatka prsta koji je tu i mora biti tu. xD cudno ne znam kako bih objasnila..
pa da,u sredini ima neku malu rupicu i ako noktom ili prstom stisnes zaboli.to je "srce"kurjeg oka.ja potopim malo noge,i sredim sve okolo,i ono se smiri,ali sredina ostaje uvjek,tako d au biti nista i ne napravim.
xD hjoooooooj!! :) imam osjecaj da se nikada necu rijesiti tog "srca" :D
ima li pomaka osjecaj?evo uzela sam neku tekucinu-kolodij pa valjda ce to pomoci..pitala sam dokotoricu,ali ona kaze da ona nema nista s tim,da idem u pedikera.ali ja ne bih bas da mi netko dira noge, na sta ona kaze ni ja,pa onda otidji u ljekarnu.jer ona mi nemoze dati nista na recept..neznma da li ova tekucina ima ucinkovitosti..
a znam ali bojim se..jer ono smao srce boli,jos kad ga kopaju,a bude li neka tetka njezne ruke..koliko dode taj tretman?
Njegujte stopala jer su oslonac cijelog tijela...
Izvor; COVERmagazin.com
Alkohol, cigarete i masnoće stvari su za koje znamo da su štetne za zdravlje, no, čini se da i visoke potpetice spadaju u tu kategoriju jer se sve češće spominju u kontekstu velike štetnosti. Ako su pete stalno u podignutom položaju tada skraćuju lisne mišiće na nozi, cjelokupno opterećenje se prebacuje na prste, što opterećuje zglobove, a dodatno još uzrokuje nateknuća, žuljeve i slično. Stoga je nužno s vremena na vrijeme, bez obzira ako ste i ovisni o visokim potpeticama, prebaciti se na ravne cipele. Stabilnost stopala osiguravaju tri točke: jedna na peti, druga ispod palca i treća ispod malog prsta. Ako stojimo bosi na ravnoj podlozi, veći dio tjelesne težine se prenosi na petu, a manji na prednji dio stopala. Pri povišenju od oko 2 cm opterećenje se izjednačava. Zatim što se potpetica povećava povećava se i opterećenje na prednji dio stopala. Ako obujete visoke potpetice, nosite ih nakratko. Dugotrajno nošenje takvih cipela, osim što deformira stopalo, teško opterećuju i kralješnicu. Osim visokih potpetica opterećenje na stopala stavljaju i cipele u špic, stoga izbjegavajte njihovo nošenje kada god je to moguće. Stopala su oslonac našeg cijelog tijela, sto ih je nužno njegovati i paziti na njihovo zdravlje.
Alkohol, cigarete i masnoće stvari su za koje znamo da su štetne za zdravlje, no, čini se da i visoke potpetice spadaju u tu kategoriju jer se sve češće spominju u kontekstu velike štetnosti.
Ako su pete stalno u podignutom položaju tada skraćuju lisne mišiće na nozi, cjelokupno opterećenje se prebacuje na prste, što opterećuje zglobove, a dodatno još uzrokuje nateknuća, žuljeve i slično.
Stoga je nužno s vremena na vrijeme, bez obzira ako ste i ovisni o visokim potpeticama, prebaciti se na ravne cipele.
Stabilnost stopala osiguravaju tri točke: jedna na peti, druga ispod palca i treća ispod malog prsta. Ako stojimo bosi na ravnoj podlozi, veći dio tjelesne težine se prenosi na petu, a manji na prednji dio stopala. Pri povišenju od oko 2 cm opterećenje se izjednačava. Zatim što se potpetica povećava povećava se i opterećenje na prednji dio stopala.
Ako obujete visoke potpetice, nosite ih nakratko. Dugotrajno nošenje takvih cipela, osim što deformira stopalo, teško opterećuju i kralješnicu.
Osim visokih potpetica opterećenje na stopala stavljaju i cipele u špic, stoga izbjegavajte njihovo nošenje kada god je to moguće.
Stopala su oslonac našeg cijelog tijela, sto ih je nužno njegovati i paziti na njihovo zdravlje.
gle našu Karolinu, sa plesnog podija na pedikuru !
crveno detoksikacija vjernost voće snijeg suknjica blizanci mjehur duplo kampanja dosada ljubomora fotografija orgazam mama ljubimac tablete laž kilogrami veza otkazni rok mobitel kralježnica more avon haruki murakami jelena radan flertovanje odnosi recept
Želim pretražiti rubriku: