Registracija / Prijava korisnika
Sigurno se svaka od nas našla u prilici da joj se nabacuje nepoželjan/pijan, ali neumoran tip. Nudi piće, kad odbiješ i zahvališ on nastavlja opet s nekom pričom, kad mu kažeš da imaš dečka - on kaže "napravit ću ti ja curicu", ako te sretne na početku kluba, otpiliš ga, on se javi opet negdje u prolazu, ako nećeš plesat s njim, on pita "šta je, jesam ružan?", ne možeš baš čovjeku u facu reć to... itd. Zanima me vaše mišljenje - kako brzinski riješiti ove situacije?
O, možeš mu reći da je ružan i odvratan, kad je već tako naporan. Ne znam ti baš nešto pametno savjetovati, sreća moja pa nisam bila u previše takvih situacija, ali jedna mi je posebno ostala u pamćenju - tip se nije htio maknut i ja 50 puta ponavljam 'frendici': molim te, idemo, bar malo van, samo da me pusti na miru, ne mogu ga se otarasit... a glupača meni: Pa šta? onda sam se još i s njom posvađala, pa je došla druga frendica i spasila me, kad smo se vratile nakon pol sata lika više nije bilo. Ok, nije neko rješenje otići da te on pusti na miru, mislim da ipak treba pokazat zube i bit bezobrazna.
meni se jednom dogodilo da je tip visio kraj mene non stop kasnije, a samo na ulazu me zamijetio. i ja sam ga pitala što kompliciranija pitanja ne bi li se otkačio, ali on nikako, još i gori. Doduše, upali često ta taktika zbunjivanja protivnika. Mislim da najbolje pali ako mu kažeš "Udana sam" a alternativa je "U 2. mjesecu trudnoće sam"
Da, da imaš pravo, sad sam se sjetila, ja sam jednom izvalila liku da sam zaručena i pokažem mu prsten (a nosim prsten jer mi ga se nosi, bez nekog posebnog razloga) - poslije sam bila na miru. A to s trudnoćom mi ne bi upalilo ako me vidi s alkoholom
A taman i da piješ, šta njega briga jesi ti odgovorna majka ili ne. Činjenica je da se većini likova gadi pomisao da imaju nešto sa ženom koja je trudna s drugim.
ignoriranje uvjek pali
najzanimljivije su im one koje se upustaju u rasprave i objasnjavanja,bilo da stvarno hoce nesto ili se samo zeza
Ne pali uvijek, Donna... onda imaš bolesnika koji krenu s pipkanjem jer se ti kao nećeš bunit.. grrr
e to onda vise nije upucavanje nego maltretiranje i za takve postoje zastitari/izbacivaci/prijatelji
hm ja sam uvjek imala taktiku bila hladna, ako to nije upalilo maknula se, ako ni to pozvala sam konobara, zastitara,
jedan tip je bio tolko uporan da sam rekla da cu mu pozvati policiju , onda je vlasnik vidio da je vrag odnio salu i maknuo ga
Ja rečem da sam lezba i pobjegnu ko muhe bez glave
olovo dekoracija uvala edward organizacija cista moda visoke pete svadba čokolada prijateljica falkensteiner trudnoca prestigemm bellezza kaput knjiga ručak duhovnost nesreća paris pušenje šminkanje dali postoju trudnoca nail art tinejdžeri postojanost konizacija shopping the hives
Želim pretražiti rubriku: