Registracija / Prijava korisnika
e moja trnoružice samo prirodno,nema nametanja..
oficirušo svaka čast,spadaš u moju grupu..
ja svome uletila i to ono-oš neš on reka oću i evo 10 godina prođe od tad
Matea igra ravno u glavu
matea je moja učenica
Toooo kraljiceeee!!!!
Moje obje (sada bivše :D) veze počele su mojim uletavanjem. Da sam čekala da skupe ta svoja, da prostite, mu*a i sada bih vjerovatno bila na "čekanju"..
Tako da, nemam ništa protiv toga i nije mi bed, ali naravno ako osjetim obostranu "kemiju"..
pozdrav dame.. on je maturant u mojoj skoli..primjetio me 2-3 putaa.. sta da ja tu radin..meni je tako stalo do njega,,nikad se u zivotu nisan ovako osjecala..kako da mu upadnem.. sta da mu kazem ..!?
Trebam neki zanimljiv ulet za decka preko fejsa.Jednom smo bili vani zajedno u društvu ali nismo uopće pričali i imamo zajedničkog prijatelja.I on je rekao tom prijatelju da sam zgodna i da mu se javim.Što da mu napišem????
Cure, da li mi netko može pomoći i smisliti neki dobri ulet... Dečki mi baš ne prilaze, nekad sama moram u akcciju, a po prirodi sam sramežljiva. Hvala
Ja nisam nikada bas uljetala s nekom spikom,ali nemam nista protiv toga,svaka cast curi koja je toliko slobodna,ja se uvijek brinem hoce ispasti neumjesno,tko ce sto reci bla bla , ne volim ni sama sto se previse brinem, jedino kad malo popijem pa se opustim onda se samo smijem i budem iskrena pa ispada kao da nekoga barim ;) ali nikada ne dodem tipa os nes ? hah nego vise ono samo dam zeleno svijetlo nekome,svida mi se ona jednom se zivi,pa zasto nebi i mi dame krenule u akciju ? ;)
spavanje križevci jarac ljubomora kiss trend horoskop prijateljice debljanje kosa podcjenjivanje traperice velika mediteranska kuhinja zdravlje maska šminka zrmanja laptop strije zdravlje supruga jetra profinjenost mineral expo svađa voće kosa osmijeh ukras svadbene torte
Želim pretražiti rubriku: