Registracija / Prijava korisnika
otvaram ovu temu zato što ne znam šta da radim... mali me grize dok siki. mame kako ste se nosile s tim problemom??
Nisam se našla u toj situaciji, no ne znam da li bi možda mogli pomoći oni leptirići za dojenje?
moje djete kada je zagrizlo, ja sam maknula bradaviu iz usta, i rekla ne prestala je nakon nekoliko puta,
joj d ima 8mj i prije mj.dana je dobio prva dva zubića. sad su dosta narasla i jako su oštri. Htjela bi ga dojiti do godinu dana ,ali ne znam hoću moći izdržati ovo.... uh već me desna bradavica jajo boli..!!
a sunce malo!!! mene je isto frka, tek su milimetar vani donja dva a već me zna požuljat, a joooj đta me čeka, moja frendica bi ga znala s prstom po obraščiću i reć NE i maknut cicu pa se naučio, nadam se da mene moj neće, ja bi ga isto voljela još dojit jer mi je to prekrasno
Evo to ovako izgleda.Koriste ih žene koje imaju male bradavice,žene koje imaju ranice od dojenja tak da mislim da mogu pomoći i tebiZovu ih i štitnicima za bradavice.
da ja to stavim moj mali bi tek onda grizo ko lud jer je naučen da sve žulja do čega dođe, osim cice za sad uh :)
ti leptirići šeširići ili kako god ih zvali služe kada su bradavice uvučene , više nego za griženje
Moja curka mene ponekad ugrize namjerno,viknem na nju a ona se nasmije ,proba još jednom,opet viknem i tek onda prestane...mustra mala. A već dosta toga kuzi jer ima 14 mj.
palenta jastuci rođendan maškare zabava sunce mrsavljenje roman naglasak dijeta osip elektrana narančasto frieda pinto tablete za spavanje more psiholog mačka sezonski frank peterson pecivo odvikavanje od pelena torbice nasilje dekoracija sunce masna kosa homeopatija smijeh plum sykes
Želim pretražiti rubriku: