Registracija / Prijava korisnika
neka si neka ...
mislim preselila se i raspremila stvari....
i začini dom svojom osobnošću , ma šta XYmislio o tome .......
i ne izlazi van , prevruće je . papaj jer papaš za troje...
i sve troje ljubimmmmmmmmmmmmm
Iskrene čestitke na blizancima, preeedivno
Arba- prvo pa musko puta 2
Ispricavan se sto nisam prije pisala, vise vremena provodim na forumu gdje mogu pisati o blizancima i blizanickoj trudnoci, ali nisam vas zaboravila.
Bebice su odlicno, zdrave su i napreduju. Mama je umorna i kao balon i nitko joj neda mira, jer sad svi imaju 50 imena za svakoga i guse mamu sa prijedlozima di ce se krstiti, koja ce baka kojega cuvati, itd.
Predivno arba Pazi na sebe i bebice i ne daj da te zamaraju previše!
U kom si tjednu sada??
baš mi je drago da si nam se javila, puno pusa šaljem
Dva pišulinca!!!!! Čestitam još jednom!!!
Moja sestrična ima blizanke, sad su već velike- napunit će tri godine za par mjeseci. Predivne su, obožavam ih! Skroz su različite- fizički i psihički i svaka je divna na svoj način. Ma blizanci su predivni! Nikad im nije dosadno, naučile su se sve skupa raditi.
Što se mame tiče, od početka je uvela neku rutinu i tako su se i one naučile. Uvijek se ide prvo jedna presvlačit pa onda druga, prvo jedna na spavanje pa druga. I uvijek su dobre i strpljivo čekaju svoj red. Samo ih treba naučiti. Jer nije ni mami bilo lako. U početku će ti biti teže dok su male. Barem su se njoj budile u različito vrijeme za jesti tako da je ona non stop bila budna. Ali brzo to prođe.
Eto, to su neke stvari koje sam doživjela s njima...
Čestitam, Arba. Želim ti da sve prođe u najboljem redu. Ne daj se zezati, i samo polako, sve se može...
zdravlje piće priredba kamenjar utjecaji beba namještaj yachting film čučanj pesimizam dobrovoljno zdravstveno osiguranje organi cro a porter zagreb fitness raditi 2012 koža kupka misteriji muškarac radni staž zelena magma dečko pad libida rođendanska torta lula voće bebe
Želim pretražiti rubriku: