Seksualno zdravlje
|
|
Tema: Abortus
Prikaz postova:
Stranica: 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 164
| |
lady_be

Br. postova: 2837 offline
|
10.6.2010 19:52:50
|
Prijavi neprikladan sadržaj
Prvotni odgovor od magnolija
pa čim se noga oporavi malo utlačiti ga, jer sad jedv hodam
nije baš da sa 36 nadam se više majčinstvu, ali ,,,,,,,,,,
mag moja susjeda rodila prvo sa 40.evo i drugo 1-2 god poslije.ma imaš šanse šta ti je
|
|
|
|
lady_be

|
10.6.2010 20:25:35
|
Prvotni odgovor od lililala
ovo je možda ekstreman primjer, ali pogledajte što se događa pri apsolutnoj zabrani pobačaja...
hub.witness.org/en/node/8605
a baš me ostavilo bez riječi nemam sto reci na ovo osim da je dobro receno-o tome odlucuju politicari i najcesce muskarci koji nemaju pojma kako je to
|
|
lady_be

|
10.6.2010 20:26:54
|
ma pusti priče ja bi bila mama a ne baka
pa moja mama kad je mene rodila bila starija od tebe a mlađa od moje susjede
|
|
|
|
|
|
tascha

Br. postova: 3115 offline
|
10.6.2010 20:34:42
|
pa ja imala spontani u osmom tjednu, i dobro znala da nije obično krvarenje
em po grčevima gadnih, em jedna gadna, hrga nečeg izašla iz mene
Tako meni bilo prošli mjesec.Kad mi je kasnila 12 dana?!
|
|
|
|
lililala

Br. postova: 3082 offline
|
10.6.2010 22:11:19
|
Prvotni odgovor od lady_be
Prvotni odgovor od lililala
ovo je možda ekstreman primjer, ali pogledajte što se događa pri apsolutnoj zabrani pobačaja...
hub.witness.org/en/node/8605
a baš me ostavilo bez riječi nemam sto reci na ovo osim da je dobro receno-o tome odlucuju politicari i najcesce muskarci koji nemaju pojma kako je to
kad sam prvi put gledala taj video mislim da sam plakal jedno pola sata...ti jadni ljudi, jadna žena i jadna obitelj što su sve morali proć zbog birokracije...ne mogu ni zamislit kako se osjećala.
|
|
rubina

Br. postova: 3448 offline
|
10.6.2010 23:10:20
|
Prvotni odgovor od anaana
Prvotni odgovor od anchy0111
Prvotni odgovor od anaana
Prvotni odgovor od rubina
ja nikad,ali nikada nebi mogla živjeti sa tom činjenicom da sam ubila vlastito dijete...nisam neka moralistica,ali za mene nema večeg grijeha od abortusa...
Po ovome bi onda značilo da je ubiti tuđe dijete manji minus.........?????!!!!
Život počinje rođenjem, ne začećem, nego rođenjem.
... ne bih se složila s tim da život počinje rođenjem a ne začećem,nikako.dijete kroz trudnoću živi;diše,hrani se,raste...tako da,ipak nije točno što si napisala.
dalje...kaj se tiče rubininog posta..izvukla si to iz konteksta..
Dijete je izraz za ROĐENO ljudsko biće!!
Ubojstvo je izraz za nasilni prekid života ljudskog bića koje samostalno živi! Dakle, radi se o biću koje ima samostalan metabolizam! Samim tim abortus se ne može smatrati ubojstvom.
djete je živo od trenutka kada ga se začme.razvija se,s vremenom mu počme kucati srce,počme micati nogicama,rukicama,osjeti svijet oko sebe, nazivamo ga embrijem i fetusom ali je to živo biće,a namjerno izazvani abortus JE ubojstvo tog živog bića...
|
|
Stranica: 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 164 | Skok na stranicu:
Tema: Abortus
Skok na forum:
|
| 01:51 karolina je dodala savjet u Savjetovalište: Anči, ako ti je banka odredila datum isplate novca, onda nije bitan sat, znači novce možeš dobiti i početkom radnog vremena banke. |
| 01:22 karolina je dodala novi post u temu pomoć raspad braka: Gle, pročitala sam tvoj post od riječi do riječi, zbrkan si brate, a i sam kažeš u depri si... ok. svima dođu loši dani. Zapravo ja sam primjetila nešto bitno; ti imaš samo ljubav koju osjećaš.., misliš to je dovoljno?! Možda bi ljubav bila "dovoljna" da ste par bez obaveza. Kada bi neki drugi muškarac pročitao tvoj post, rekao bi, čovječe, ovaj je luzer, nemam te namjeru tako deklarirati, a još manje vrijeđati..., ali ću te kada si se već javio pokušati probuditi iz tog tvog nekog čudnog sna.., kao, ono, sanjam budan..., pa dragi moj alfa-mužjak, idemo redom....
Prvo i osnovno, odkantaj taj "noćni klub" koji te financijski vuče u propast, nađi neki profitabilan posao.., pa valjda u RI ima nekog posla za tebe.., nemoj samo sjediti i kukati kao kakva baba Jula..,
Ostavi ženu na miru, dok se ne središ na način da nađeš posao i počneš se financijski osamostaljivati.., naravno održavaj kontakte s njom zbog sebe i djeteta..
Kada zaradiš dovoljno da možete sami živjeti, onda lijepo pozovi svoju ženicu i korak po korak vrati joj povjerenje, a tvoje samopouzdanje će već biti na visokoj razini..
Punicu (alkoholičarku) ostavi neka živi svoj život i onako ti ne možeš njen niti ona tvoj.., najveća greška što ste (ili još uvijek) živjeli s njom.
Sorry, iskreno ni ja ne bih htjela ovakvog muža kakav si ti da me voliš do neba.., dragi moj od ljubavi se ne živi, ali ljubav i te kako može uljepšati život dvoje ljudi koji se vole, ako imaju od čega živjeti...
Nemoj se zaj**** jedi ko' čovjek, trebat će ti snage za tražiti posao, vratiti ženu, obitelj mir i Blagoslov..., razmisli, kakav primjer daješ svom sinu?! Istina, sinovi vole matere, ali žele i hoće da im otac bude autoritet..
Ako nakon pročitanih riječi budeš drugačije razmišljao, vjeruj, učinio si mali korak za sebe a veliki za svoju obitelj..., zato kreni već sutra u potragu za poslom a i sebe.
Ovdje ne dajemo recept za sreću, jer bi ga onda napisale jedna drugoj, ali imamo razumijevanja, strpljenja i lijepe riječi podrške... za krenuti u bolje sutra.
|
Rubrike:
|