Prijava korisnika Desktop verzija
Početna  >   žena.hr forum  >  Zdravlje  >  Seksualno zdravlje

Ginekolozi -pregledi,preporuke,pitanjaPRIKAZ POSTOVA:
inna1804 | 27.7.2012 14:46:22

Curke, znate li cijene pregleda kod dr. Laušin u Osijeku?? Hvala unaprijed :*

 
spirit | 14.8.2012 15:21:05

 

baby-bloom   |   Br postova: 24   | offline
Forum: Zdravlje - Seksualno zdravlje
Naziv teme: Dobar gkinekolog


Pozdrav svima,

 

TRebala bih savjet za dobro ginekologa, preko HZZO, zapadni dio Zagreba? Nekoga tko stvarno zna svoj posao. Pa vas molim za prijedloge!

 

Thx

 
 
klepetalo | 31.8.2012 13:44:44

 Pozdrav! Trebala bih savjet za dobrog ginekologa preko HZZO-a, istočni dio Zagreba, može i do centra. Ako može da je žensko. Thnx. :)


editirano 31.8.2012 13:44:55 od klepetalo
 
kalimer0 | 31.8.2012 13:48:39Prvotni odgovor od klepetalo

 Pozdrav! Trebala bih savjet za dobrog ginekologa preko HZZO-a, istočni dio Zagreba, može i do centra. Ako može da je žensko. Thnx. :)


editirano 31.8.2012 13:44:55 od klepetalo

Meni isto istočni dio Zagreba paše ili do centra. Momentalno sam kod jedne ginekologice na zapadu Zagreba i ne sviđa mi se njena mutavost. Nježna je koliko može biti, ali je užasno mutava i moram sve izvlačiti od nje. Neke stvari saznala 4 godine nakon odlaska njoj, pa ju propitkivala a njoj to sve normalno! Tako da Baby-bloom, ne bi ti preporučila ovu svoju!


editirano 31.8.2012 13:49:13 od bubulejica
 
malilu | 17.9.2012 17:34:05

 jel lose ako djevojka poput mene jos nije bila kod ginekologa?? 

 
renatasa | 18.9.2012 11:41:42

ovisi o tome što ti znači "djevojka poput mene"? 

 
malilu | 21.9.2012 9:52:42

 to znaci djevojka sa skoro 22 godine!... normalno.. jedan partner... to je ipak previse, a svakim danom je sve vise i vise.. milim na godine..

 
renatasa | 21.9.2012 21:38:42

 trebala bi, stvarno. nije to ništa strašno, vidjet ćeš kad odeš, meni je to odlazak kao kod bilo kojeg drugog doktora. ako ti ne budeš pazila i mislila na svoje zdravlje nitko drugi neće. odi, što prije

 

 
kalimer0 | 21.9.2012 22:44:21

 Imate dečke i niste još bile kod ginekologa? Po meni krajnje neozbiljno i neodgovorno za dvi pametne cure koje razumiju zašto se triba ići kod ginekologa jednom godišnje! 

Zna li koja od vas nekog dobrog ginekologa/icu u Istočnom dijelu Zagreba!??!

 
studos23 | 21.9.2012 22:51:11

 

Eh bubi moja tako je kako je. Budem dogovorila iduci mesec pregled a dragog povela sa sobom.

 

 


SKOK NA STRANICU:  


SKOK NA FORUM:

NAJNOVIJE AKTIVNOSTI
  • anev
  • 19:36 anev je dodala novi post u temu Što danas kuhamo 2:  ljubav da za ostalo ciljaj niže hahahah naravno kad ga najedeš [QUOTE=ninny]Ljubav ide preko zeluca!!! Moram dobro nahrnit muza da ga mogu sto dulje iskoristavat!!! [QUOTE=anev] astiga šta si vridna ninny Ja sam danas salatu od tune i pomfrit...nije mi se dalo ništa   [/QUOTE] [/QUOTE]
  • iveek
  • 19:36 iveek je dodala novi post u temu Teorije ..: Mislim da ovisi o tome koliko si podložan da ti se ispere mozak. Ja volim slušati metal, rock, punk glazbu (između ostalog), a kada me vidiš ne bi pomislio da to slušam. Dečko sluša metalcore i deathmetal i neke bendove koji su izricito "sotonjarski" pa nije sotonjara jer ima mozga, dok bi netko tko je podložniji vanjskim utjecajima brijao na rezanje žila i zazivanje Đavla ili šta već sotonjare rade.  I danas je sve tako široko rasprostranjeno, svaku informaciju možeš naći klikom miša.  I mene je jučer nakon komentiranja privuklo da odem istraživcati tko su Iluminati i Masoni, ali smatram to trčkarijom i zabavom za dosadu i ne smatram to ozbiljno, nakon 15 min sam prestala čitati o tome jer mi je izgledalo sve to smješno.  Dok znam jedan par koji baš brije na to, i koji sam o tome priča, poštujem to da je entko našao nešto u tome i da se bavi time, ono što mi ne odgovara jest da taj dečko ne prihvaća tuđa razmišljanja, cura mu je još i oke, valjda jer se druži sa normalnim ljudima na poslu, za nejga ne znam, ali on je baš u tome i o ničemu drugome ne razgovara, koliko ja znam.  Vidiš ono što želiš vidjeti i čuješ ono što želiš čuti.  Ja si sada mogu bez beda pustiti Behemoth - black death metal koji ima albume koji se zovu Satanica i The Satanist (to mi je sad prvi bend pao na pamet) i pustiti si pjesmu koja se zove Lucifer. I to mi neće isprat  mozak jer ne doživljavam te lyricse na način na koji bi možda neka labilnija (ili čvrsta - ovisi kako gledaš) osoba to doživjela.  Tako da mislim da i to ispiranje mozga i te teorije zavjere ovise od osobe do osobe i koliko je osoba podložnija nečemu. Možda ima nešto u tim teorijama zavjera, ali ja sam osoba koju to ne zanima nešto previše pa to ne istražujem, da me zanima i da sam dovoljno znatiželjna i da imam drugačiji mindset u glavi (nekome dobar, nekome loš) možda bi me to zanimalo i zanimala bi se za tu temu.   
  • anev
  • 19:34 anev je dodala novi post u temu Žlabraona za trudnice i trudilice:  može draga naravno...a meni od sinoć ide utakmica pa navijaj do kraja vikenda ...ma do kraja miseca  jerbo na 2 aplikacije i po meni imam ovulaciju cili misec hahahahhahahahaha
  • marta
  • 19:24 marta je dodala novi post u temu Žlabraona za Mamice :-): Butter super za zubic sad ce uskoro i drugi za njim....moja navecer pojede neku zitnu kasicu od Milupe i malo mlijeka na bocu
  • karolina
  • 19:18 karolina je dodala novi post u temu Teorije ..: Sada su me Contesica i Mjuza zaintrigirale i išla sam malo "čačkati" po netu vezano za Iluminate... Pitam se, u kojem je vremenu živjela moja generacija i generacije prije i posllije pa nismo (mnogi od nas) doživjeli "ispiranje mozga" ma o kojoj teoriji zavjere se radilo.. ili nismo živjeli u takvom podneblju gdje se "ispiru mozgovi".... Pobornik sam dobre glazbe, a vjerujte znam ju prepoznati u svim instrumentima, akordima, notama..., volim ju slušati..., al' ne sjećam se da mi je koja isprala mozak, mada bih ponekad to i poželjela...  Svi ti, ja ću ih nazvati "pokreti" bez obzira čiju simboliku prikazuju u svojiim spotovima, služe "probijanju" glazbe i pjevača... Pitam se koji je "pokret" bio prisutan u vrijeme Bitlusa, jer je onda definitivno vladala opća histerija pri pogledu na fotografije, a da ne pričamo o njihovom pojavljivanju uživo...      http://metro-portal.hr/iluminati-u-glazbi-skrivene-poruke-rihanne-lady-gage-jay-zja/54089 Dozvoljavam da sam u krivu, e pa nek' me uvjere u spurotno, još uvijek znam misliti ovom svojom "starom" glavom... Copyright iNeo d.o.o. 2006.-2014.