Prijava korisnika Desktop verzija
Početna  >   Zdravlje  >   Najzloćudnije ženske bolesti

Najzloćudnije ženske bolesti
Spriječite na vrijeme neželjene bolesti i ne budite dio ove crne statistike
9.5.2013 10:00

Najzloćudnije ženske bolesti

U Hrvatskoj od raka dojke obolijeva svaka osma žena.

Ukoliko ste uočili neku od navedenih promjena, otekline na grudima, okolnim područjima ili pazušne jame, promjenu veličine ili oblika grudi, promjene bradavica, kao npr. uvlačenje unutra, promjene izgleda ili osjeta grudi, areole ili bradavice, svakako Vam savjetujemo da na vrijeme obavite pregled grudi. Ranim otkrivanjem raka dojke prognoza bolesti značajno se poboljšava stoga se preporučuje svim ženama starijim od trideset pet godina da jednom godišnje obave pregled.

Ponuda dana za Vas je pripremila ponudu za ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Dr. Zora Profozić. Pregled obavlja Dr. Damir Kovačević, specijalist ginekologije i porodništva. Isti traje svega dvadeset pet minuta, a nalazi su gotovi odmah. Ponudu možete iskoristiti do 30.6., a rezervaciju svakako savjetujemo odmah nakon kupovine. Redovna cijena ultrazvuka i pregleda iznosi 400,00kn, u putem portala plaćate ga samo pola cijene, 199,00kn. Ukoliko neke sumnje već imate i same ili se jednostavno želite uvjeriti da je sve u redu, savjetujemo da ne zatvarate oči na pročitano.


Trudnoća je stanje u životu za koje će Vam svaka majka sigurno potvrditi da je iako poprilično stresno, ujedno i najljepše. Očekivanje rođenja vlastitog djeteta kod mnogih probudi osjećaje za koje nisu znali da postoje. No, osjećaji neizmjerne sreće, ljubavi i iščekivanja se cijelo vrijeme miješaju s osjećajima brige, straha i nemoći jer je svakom roditelju samo zdravlje nerođenog djeteta na pameti.

Ponuda dana voljela bi pružiti Vam tu sigurnost kao i mogućnost da svoje dijete upoznate i prije nego se ono rodi. 4D ultrazvukom imat ćete priliku vidjeti djetetovo ponašanje, izraze lica, vidjeti kako se smije, mršti i zijeva prije nego dođe na svijet.

Ginekologu će ovaj ultrazvuk otkriti važne podatke o djetetovu razvoju, a DVD snimku svoje bebe, kao dragu uspomenu, jednog ćete dana s osmijehom na licu, pokazati i njemu ili njoj.

4D ultrazvuk i DVD snimka djeteta u Privatnoj ginekološkoj ordinaciji dr. Predrag Đurić košta 500,00kn, a putem ove ponude, na portalu grupne kupovine Ponuda dana, platit ćete ga 249,00kn. Pregled služi preciznom pregledu i utvrđivanju mogućih anomalija ploda. Daje najdetaljniji uvid u morfologiju i anatomiju fetusa, a od 3D prikaza se razlikuje jer omogućuje prikaz slike u stvarnom vremenu. Snimanje bebe traje pola sata, a razveselit će Vas da ultrazvuku može prisustvotati i otac.


Vjerujemo da ste već upoznate s činjenicom da rano otkrivanje bolesti ili promjena u Vašem organizmu može uvelike povećati šanse za uspješno izlječenje. I ptičice na grani znaju da bi svaka ženska osoba koja je navršila 18 godina i spolno je aktivna trebala barem jednom godišnje napraviti detaljan ginekološki pregled kako bi bila sigurna u svoje najintimnije zdravlje. Jeste li vi obavile svoj?

Budite jedna od brojnih zadovoljnih korisnica Poliklinike Stil Medical i otklonite sve razloge za sumnju ili počnite djelovati na vrijeme. Pregled obavlja Refat El-Hajj dr.med.spec.ginekologije i opstetricije koji je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završio je 1992. godine, a 1994. godine započinje sa specijalizacijom iz ginekologije na K.B. Merkur. Završio je poslijediplomski studij iz ultrazvuka u kliničkoj medicini. Aktivno sudjeluje u organizaciji medicinskih kongresa i stručnih skupova.

Ponuda uključuje ginekološki pregled, ultrazvuk (color doppler) i papa test za 295,00kn umjesto 620,00kn. Pregled je bezbolan i traje svega pola sata. Ponuda je ograničena.


Nadamo se da se još niste susrele s pojmom kolposkopije, pregledom vrata maternice koji se obavlja specijalnim mikroskopom u svrhu prevencije raka vrata maternice. Kolposkopija je prošireni ginekološki pregled koji omogućava ginekologu da puno jasnije analizira površinu vrata materice i zidove vagine te uoči eventualne sumnjive promjene. Obavite najdetaljniji kolposkopski pregled za 209,00kn i budite sigurne u svoje zdravlje svaki dan.

Preglede obavlja specijalist ginekologije i opstetricije prim.dr.sc. Ivan Fistonić, jedan od vodećih stručnjaka na području ginekologije. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisao je 1973., a diplomirao 1978. godine. Pohađao je specijalizaciju iz ženskih bolesti i porodništva 1984 - 1988. godine, KB Sestre milosrdnice. U periodu 1988 - 1995 je specijalist na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB Sestre milosrdnice. 1995. god. otvara samostalnu ginekološku praksu. 2006. godine stječe titulu primarijusa.

Ponuda dana brine o Vašem zdravlju. Svojim korisnicima garantira najbolju kvalitetu, a u slučaju nezadovoljstva korisnicima se vraća novac. Uz jamstvo i kontrolu kvalitete i garanciju sigurne kupovine, pridružite se Ponuda dana Timu od 80.000 korisnika koji se iz dana u dan vraćaju portalu kojem vjeruju.


Ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 199 kn umjesto 400 kn

4D Ultrazvuk i DVD snimka djeteta u Privatnoj ginekološkoj ordinaciji dr. Predrag Đurić za 249 kn

Ginekološki pregled, papa test i color doppler za 295 kn umjesto 620 kn

Obavite najdetaljniji kolposkopski pregled za 209 knKomentari
livefastdiehappy | 9.5.2013 20:37:31
ma sve ok al kaj bi sad trebali cijeli zivot obavljat pregled na pregled, pa kad tad bu ti se nes dogodilo...
lena87 | 9.5.2013 13:18:42
Svakako se slažem, odite na pregled redovito..
stampa | 9.5.2013 12:34:12
Definitivno bi se trebala pregledati, ja imam razloga, ali zašto čekati razlog. Redoviti pregledi bi trebali biti OBAVEZNI za svaku ženu. Nemojte čekati.
-nany- | 9.5.2013 10:54:03
To bi svakako trebala napraviti svaka žena, a ove ponude su zaista povoljne.


Copyright iNeo d.o.o. 2006.-2015.