15.11.2006 | Autor: žena.hr

Kako vratiti bivšegKako vratiti bivšeg

Nalazite li se u slijedećoj situaciji?

- Dečko vas vara?
- Čeznete za povratkom izgubljene ljubavi?
- Vaš vas dečko ostavlja?

Goruće pitanje je “Kako ponovno osvojiti bivšeg dečka?”
Bez obzira što su vam svi rekli, da, možete vratiti izgubljenu ljubav, bez obzira na težinu situacije. Pokazati ćemo vam snažne i višestruko isprobane tehnike kako ponovno osvojiti bivšega, i vratiti sreću u svoj život. Prije nego nastavimo, ima nekoliko vrlo bitnih principa koje morate upamtiti ako ga stvarno želite natrag:

- Ne pokušavajte ga promijeniti, manipulirati njime, prisiljavati ga, prijetiti mu ili ga ograničavati; 

- Morate biti sposobni dati mu istinsku i bezuvjetnu ljubav bez obzira što se dogodilo;

- Poštujte njegove izbore;

Kako vratiti bivšeg u 3 koraka:

1. Dobro se pogledajte: Kada se prvo zaljubite u dečka, kakva ste osoba? Prvenstveno,  privukli ste partnera jer se dobro osjeća sa vama i jer mu ispunjavate emocionalne potrebe. Naravno kad se partneri otuđe, drugi će vam reći “ljudi se mijenjaju”. Pa ipak, uzmite trenutak i razmislite “jesam li se promijenila?” Budite osoba u koju je vaš partner nekad bio ludo zaljubljen. Vaš se partner otuđuje jer mu nisu ispunjene potrebe. Razmislite što možete učiniti kako bi spasili vezu. Ispravite loše navike i greške, ako postoje. Zapamtite, prvo se morate vi sami promijeniti da bi se promijenio i vanjski svijet.

2. Nemojte se zalijepiti za partnera kao priljepak: vježbajte razdvajanje. Nikada nemojte pokazivati očaj i žudnju bez obzira koliko jako ga želite natrag. Ovo će samo pogoršati situaciju. Pobrinite se da ne izgledate kao da ga želite natrag. Budite bezbrižni i neovisni. Kao što je prije spomenuto, morate biti sposobni dati mu istinsku i bezuvjetnu ljubav, bez obzira što se dogodilo. Istovremeno, oživite svoje hobije i stav, jer ste u cijelosti odgovorni za vlastitu sreću. Stvarno ne trebate ovisiti o nekoj osobi da bi iskusili sreću i mir. Ako naučite njegovati ovakav stav, shvatit ćete da će se vaš dečko bojati da vas ne izgubi!

3. Nemojte se prestati viđati sa drugim ljudima: ako se počnete žaliti, plakati i cmizdriti, mogu vam garantirati da ćete ga odmah otjerati! Ljudska je narav takva da čim ih više pokušavate spriječiti u dobivanju nečeg, više će to htjeti! S druge strane, poštujte njegov izbor i slobodu. Na dopustite da vas vodi ljubomora. Dozvolite mu da radi što god ga je volja, ali mu dajte do znanja da ćete uvijek biti tu ako vas zatreba. Uskoro će shvatiti da ste bolja osoba od konkurencije jer ga poštujete više od svih drugih.

Ako budete vjerno pratili ove principe i savjete, vrlo brzo ćete ponovno osvojiti srce svoje ljubavi.

Komentari

+2
 
 • summergirl
 • 6.8.2013 18:22:26
 • Bodova: 659
 • offline
bivši se s pravom zove BIVŠI i ostaje u prošlosti.

 • buuu
 • 14.3.2013 18:16:27
 • Bodova: 13123
 • offline
Sve sto moja sestra radi, ali naopako..

Ma kakvo vraćanje, što je prošlo, pripada prošlosti...

 • eta
 • 7.1.2009 0:45:02
 • Bodova: 438
 • offline
To sto je bilo ne vraca se vise. Kad se jednom staklo razbije ne moze se sastaviti i biti kao prije.

 • chloee
 • 14.6.2008 5:24:13
 • Bodova: 1050
 • offline
ovdje svi nesto kukaju, lol ja sam pak htjela prokomentirat clanak jer mislim da je fakat dobar. u ljudskoj je prirodi da juri za onim sto bjezi, to je cinjenica poznata vise-manje svima i kao takvu ju treba iskoristit. svi smo mi lovci i ne volimo kad nas netko previse treba istovremeno, funkcioniramo poput pavlovljevih pasa, znaci, reagiramo na podrazaje. ako se lik zaljubio u nasmijanu i veselu djevojku, a ona se s vremenom pretvori u cangrizavo zanovijetalo, on ce se s pravom pitat tko je zaboga ona i sto je ucinila s djevojkom u koju se on zaljubio. i zato, vrlo jednostavno, i njegov ce se interes vratit ako ponovo smrsavimo, pocnemo se dotjerivat ili prestanemo zanovijetat, jer takvm ponasanjem naprosto pritiscemo onaj gumb koji je i potaknuo njegov pocetni interes za nas :) koji su bili razlozi prekida i je li mudro ponovo se upustat u vezu koja je jednom vec pukla, otvoreno je pitanje koje prepustam individualnoj dedukciji. anyways, sretno!!

 


 

žena.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice žena.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice žena.hr kliknite na "Slažem se".